Лікар Акушер-гінеколог, Гінеколог, УЗД-фахівець Соловей Олена Генадіївна на Doc.ua
Лікар другої категорії
Олена Геннадіївна спеціалізується на гінекології. Лікує такі захворювання і патології, як: аменорея, бартолініт, вагінізм, вагініт, вірус папіломи людини (ВПЛ), вульвовагініт, генітальний герпес, дисплазія шийки матки, дисфункція яєчників, кіста яєчника
Рейтинг лікаря
Відгуків

Про лікаря

• З метою безприривного професійного розвитку приймає активну участь у конгресах, симпозіумах та вебінарах по актуальним питанням акушерства та гінекології

Статті:

• Дослідження ефективності актографія в групі ризику розвитку плацентарної дисфункції в III триместрі вагітності / С.І. Жук, В. І. Ошовський, Є.Г. Соловей // Здоров'я жінки. - 2017. - №6 (122) - С.107- 110
  • Особливості рухової активності плодів в III триместрі вагітності: результати проспективного короткого дослідження / В.І. Ошовський, Є.Г. Соловей // Здоров'я жінки. - 2017. - №5 (121) - С.66- 68.
  • Проспективное обсерваційне дослідження застосування ультратонкой голки для амніоцентезу: первинні результати / С.І. Жук, В. І. Ошовський, Є.Г. Бикова (Соловей) // Здоров'я жінки. - 2017. - №1 (117) - С.127- 130.
  • Порівняльна характеристика різних методів лабораторної діагностики передчасних пологів / С.І. Жук, І. Ус, Є.Г. Бикова (Соловей), Н.В. Пехньо, ​​// Жіночий лікар. - 2015. - №3 (59) - С.41- 43.
  • Порівняльна характеристика різних методів лабораторної діагностики передчасних пологів / С.І. Жук, І. Ус, Є.Г. Бикова (Соловей), Н.В. Пехньо, ​​// Здоров'я жінки. - 2015. - №5 (101) - С.38- 40.
  • Залізодефіцитна анемія вагітних / С.І. Жук, Т.В. Пехньо, ​​Є.Г. Бикова (Соловей) // Здоров'я жінки. - 2014. - №8 (94) - С.40- 42.

Стендові доповіді:

• Всеукраїнська науково - практична конференція «Актуальні питання сучасного акушерства», 16-17 квітня 2015 року, ДВНЗ «Тернопільський державний медичний університет імені І.Я. Горбачевського МОЗ України ». Доповідь: «Профілактика ускладнень у жінок з інвазивними втручаннями під час вагітності»
  • Науково - практична конференція і Пленум ГО «Асоціація акушерів - гінекологів України», «Актуальні питання охорони материнства і дитинства в Україні», 24-25 вересня 2015 року, Київ. Доповідь: «Структура і наслідки ускладнень інвазивних втручань під час вагітності»
  • Науково - практична конференція з Міжнародним участю «Актуальні питання репродуктивної медицини в Україні», 24-25 березня 2016 року, Дніпропетровськ. Доповідь: «Профілактика ускладнень у жінок з інвазивними втручаннями під час вагітності»

Освіта

• Національний медичний університет імені О.О. Богомольця, «Лікувальна справа» (2009)
  • НМАПО імені П.Л. Шупика. Кафедра акушерства, гінекології та репродуктології, «Акушерство і гінекологія» (2012)
  • НМАПО імені П.Л. Шупика. Кафедра акушерства, гінекології та медицини плода, «Клінічна ординатура» (2014 року)
  • Українська військово-медична академія, «Ультразвукова діагностика» (2019)

Участь в асоціаціях

• Біопсія шийки матки
  • Поліпектомія
  • Лазерна вапоризация
  • Радіохвильова хірургія
  • Діагностика і лікування гінекологічних захворювань
  • Консультування з питань планування вагітності
  • Підбір методів контрацепції
  • Постановка і видалення ВМС
  • Ведення вагітності різних ступенів перинатального ризику
  • Видалення кондилом жіночих статевих органів
  • Переривання небажаної вагітності
  • Розтин абсцесу бартолінової залози
  • Аспіраційна біопсія
  • Діагностичне вишкрібання порожнини матки і цервікального каналу
  • Лікувально-діагностичне вишкрібання порожнини матки
  • Вакуум-аспірація порожнини матки