Лікар-гастроентеролог займається діагностикою та лікуванням патологій шлунково-кишкового тракту, здійснює збір анамнезу, диференціальну діагностику, призначає лікування і раціональне харчування (дієтотерапію), проводить консультативні прийоми на дому.
Професійні інтереси - лікування хвороб стравоходу (езофагіт, ГЕРХ, стравохід Барретта), шлунка, дванадцятипалої кишки (виразка, дуоденіт, гастрит, гастропатия, функціональна диспепсія), кишечника, підшлункової, різних форм цирозу. Також компетентна в лікуванні ускладнень після операцій.
Київ, проспект Володимира Івасюка (Героїв Сталінграда), 16-В
Цінуйте своє здоров'я: регулярно проходьте медичні огляди, щоб вчасно виявляти захворювання і ефективно їх лікувати. Не відкладайте візит до лікаря — це ключ до збереження вашого здоров'я на довгі роки.
New на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.ua
Київ, проспект Володимира Івасюка (Героїв Сталінграда), 16-В
Найкраще, що ви можете зробити для здоров’я своєї дитини — це любов, регулярні профілактичні огляди, вакцинація, здорове харчування та підтримка емоційного комфорту.
Київ, проспект Володимира Івасюка (Героїв Сталінграда), 16-В
Піклуйтесь про здоров'я щодня: регулярні профілактичні обстеження, збалансоване харчування, фізична активність та контроль хронічних захворювань допоможуть уникнути ускладнень і зберегти якість життя! Дотримуйтесь рекомендацій лікаря.
Монюк Ольга Ярославівна — лікар-терапевт, гастроентеролог, яка спеціалізується на комплексній діагностиці та лікуванні захворювань внутрішніх органів із ключовим фокусом на здоров’я травної системи. У своїй практиці поєднує принципи доказової медицини з індивідуальним підходом до харчування та способу життя пацієнта, що дозволяє не лише усувати симптоми, а й впливати на першопричини захворювань. Працює з такими станами, як гастрит, гастроезофагеальна рефлюксна хвороба (ГЕРХ), синдром подразненого кишечника та метаболічні порушення. Орієнтується на довготривалий результат, відновлення функціонального здоров’я та профілактику хронічних захворювань.