Провідний лікар-кардіолог вищої категорії, досвідчений терапевт, гастроентеролог зі стажем роботи понад 25 років. Веде прийом в Лікувально-діагностичному центрі ADONIS на вул. Жилянська, 72. Щорічно проходить курси тематичного вдосконалення.
Лікар спеціалізується на лікуванні гастроентерологічних захворювань. Володіє сучасними методами лікування ерозивно-виразкових процесів шлунка і дванадцятипалої кишки, проводить дієтотерапію, ферментотерапію
Гастроентеролог вищої категорії, проводить прийом пацієнтів зі скаргами на гіркоту в роті, печію, болі в животі, розлади стільця, відрижку і ін. Лікар більше 30-ти років займається лікуванням дисбактеріозу, хронічного панкреатиту, коліту, гастриту, гепатиту, холециститу.
Лікар-гастроентеролог займається лікуванням хвороб шлунково-кишкового тракту - виразкової хвороби, гастриту, панкреатиту, нирок і т.д. Складає індивідуальні програми і схеми лікування
Олена Володимирівна - професіонал в області сімейної медицини та гастроентерології, має вищу кваліфікаційну категорію. Проводить лікування захворювань органів дихання, серцево-судинної системи, шлунково-кишкового тракту, захворювань нирок і сечовивідних шляхів (пієлонефрити, цистити, ниркові кольки) та інших хвороб терапевтичного профілю у дорослих і дітей віком від 10-ти років
Лікар спеціалізується на лікуванні, діагностиці та профілактиці захворювань внутрішніх органів. Є лікарем вищої категорії. Пріоритетний напрямок роботи - діагностика і лікування гіпертонічної хвороби.
Маріанна Дмитрівна проводить консультування та амбулаторний прийом пацієнтів. Лікар спеціалізується на лікуванні хвороб органів травлення: підшлункової залози, кишечника, стравоходу, шлунка і т.д.
Дитячий гастроентеролог і педіатр, досвідчений фахівець зі спостереження діток з порушеннями в травній системі, інфекційними патологіями, запаленнями слизової рота, бронхолегеневі захворювання та їх ускладнення. Лікар консультує батьків з дітьми раннього віку з питань вигодовування, турботи і розвитку. Також проводить профілактичну вакцинацію.