Професійні інтереси - лікування хвороб стравоходу (езофагіт, ГЕРХ, стравохід Барретта), шлунка, дванадцятипалої кишки (виразка, дуоденіт, гастрит, гастропатия, функціональна диспепсія), кишечника, підшлункової, різних форм цирозу. Також компетентна в лікуванні ускладнень після операцій.
Лікар спеціалізується на лікуванні хвороб в гострій і хронічній формах терапевтичного напрямку. Галина Юріївна - активний учасник семінарів, майстер-класів та конференцій
New на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.ua
Монюк Ольга Ярославівна — лікар-терапевт, гастроентеролог, яка спеціалізується на комплексній діагностиці та лікуванні захворювань внутрішніх органів із ключовим фокусом на здоров’я травної системи. У своїй практиці поєднує принципи доказової медицини з індивідуальним підходом до харчування та способу життя пацієнта, що дозволяє не лише усувати симптоми, а й впливати на першопричини захворювань. Працює з такими станами, як гастрит, гастроезофагеальна рефлюксна хвороба (ГЕРХ), синдром подразненого кишечника та метаболічні порушення. Орієнтується на довготривалий результат, відновлення функціонального здоров’я та профілактику хронічних захворювань.
Гастроентеролог дитячий другої категорії, педіатр вищої категорії. Лікар спеціалізується на дитячій гастроентерології та педіатрії. Проводить консультативний прийом, огляд, первинну діагностику, підбирає схему лікування. Лікує будь-які прояви респіраторних захворювань; загострень будь-яких хвороб; ознак отруєння і розладів в роботі шлунково-кишкового тракту
Займається лікуванням хвороб (в гострій формі) терапевтичного профілю, а також загострень хвороб внутрішніх органів в хронічній формі, а саме: хвороб по кардіології, пульмонології, гастроентерології, гематології, нефрології. Також спостерігає вагітних з екстрагенітальною патологією і жінок, що годують
Лікар-гастроентеролог, терапевт, УЗД-фахівець. Спеціалізується на діагностиці та лікуванні захворювань, таких як: гастрит, ерозивний гастродуоденіт, виразкова хвороба шлунка, дисбіоз кишечника, холецистит, панкреатит, коліт, ожиріння, ГРЗ, риніт, анемія та ін. Проводить УЗД органів черевної порожнини, еластографію, ЕКГ. Дітей приймає як лікар УЗД.