Ірина Всеволодівна займається діагностикою, лікуванням захворювань шлунково-кишкового тракту, дихальних органів (ГРВІ, ГРЗ), алергічних захворювань, інфекційних захворювань у дітей. Лікар використовує у лікуванні комплексний підхід до пацієнтів.
Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг
Перевірені відгуки про лікаря 11 відгуків
Мирослава 28 Лютий 2025
Дуже кваліфікований лікар!
Сергій 31 Грудень 2024
Прийом у лікаря пройшов на відмінно. Лікар сподобався, лікар детально розібралася з проблемою, призначила ліки, гарне спілкування з дитиною. Все пройшло на вищому рівні, ми задоволені
Захар 30 Жовтень 2024
Гарна лікарка, ми задоволені, дякую.
Влада 05 Жовтень 2024
Лікарка дуже ретельно збирає інформацію і грамотно її аналізує, не поспішає с постановкою діагнозу, все ретельно аналізує, ретельно та поступово збирає необхідну інформацію і відповідно надає ефективну допомогу пацієнту. Я задоволений візитом.
Анна 28 Вересень 2024
Сподобався нам лікар, своєю уважністю та хорошим підходом до пацієнта. Візит пройшов чудово.
Філіп 30 Травень 2024
Все добре, лікарка досвідчена, надала відповіді на всі запитання, дякую.
Лев 22 Лютий 2024
Сподобався підхід до найменших дрібниць, усе розпитала, дала консультацію, залишилась задоволеною, й відчуттям довіри.
check Перевірений пацієнт Онлайн-візит
Констянтин 20 Лютий 2024
Візитом задоволені. Лікар нас уважно вислухав, призначив лікування. Все дуже добре пройшло.
Софія 13 Лютий 2024
Найвища оцінка лікарці, чудовий прийом, вона справжній фахівець високого рівня, дякую.