Лікар-гастроентеролог займається лікуванням захворювань шлунково-кишкового тракту, а також проводить ультразвукову діагностику органів черевної порожнини. Світлана Сергіївна регулярно бере участь в всеукраїнських і міжнародних конференціях, вдосконалюючи свої знання в області гастроентерології
Лікар проводить консультації і діагностику при порушеннях обміну речовин. Займається лікуванням хвороб шлунково-кишкового тракту - виразкової хвороби, гастриту, панкреатиту, нирок і т.д. Лікар регулярно вдосконалює свої знання, беручи участь в тренінгах і наукових семінарах. У медичній практиці лікар застосовує свої знання і досвід в поєднанні з індивідуальним підходом, що гарантує ефективне лікування.
Лікар-педіатр проводить діагностику, консультування та лікування захворювань пацієнтів дитячого та підліткового віку. Спеціалізується в лікуванні хвороб сфери пульмонології, гастроентерології, нефрології. У Наталії Борисівни практичний досвід роботи в педіатрії більше 20 років.
Спеціалізується на діагностиці та лікуванні, а також передопераційній підготовці та веденні пацієнтів з гострими і хронічними захворюваннями системи травлення.
Лікар першої кваліфікаційної категорії Докукін Олександр Миколайович проводить такі процедури як: гастроскопія, колоноскопія, поліпектомія (стравохід, шлунок, кишечник), видалення сторонніх тіл стравоходу і шлунка, а також надає невідкладну допомогу
Лікар-гастроентеролог займається лікуванням хвороб шлунково-кишкового тракту - виразкової хвороби, гастриту, панкреатиту, нирок і т.д. Складає індивідуальні програми і схеми лікування
Кваліфікований лікар здійснює діагностику та лікування пацієнтів дитячого та підліткового віку з широким спектром захворювань. Олена Володимирівна спеціалізується на лікуванні і профілактиці захворювань шлунково-кишкового тракту у дітей (в т.ч. індивідуальний підбір дієт), інфекційних захворювань, дитячої алергології, респіраторної патології у дітей (гостра і хронічна)
Дитячий лікар займається лікуванням функціональних порушень органів травлення у дітей раннього віку, веденням амбулаторного прийому дітей від 0 до 18 років, наданням лікувальної допомоги на дому, наданням невідкладної допомоги при загрозливих станах дітям і підліткам до 18 років, проводить профілактичні огляди дітей і школярів, визначення тактики імунопрофілактики дітей з індивідуальними особливостями здоров'я, веде здорових дітей
Лікар займається діагностикою та лікуванням захворювань органів травлення, бронхолегеневої, серцево-судинної та сечовидільної систем. Світлана Анатоліївна діагностує функціональні порушення роботи шлунково-кишкового тракту і жовчовивідної системи