Лікар спеціалізується на акушерстві, гінекології та репродуктології. Проводить консультативний прийом, забір та інтерпретацію аналізів, встановлення і видалення ВМС, діагностику ендокринної патології та її лікування, підбір контрацепції, застосовує методики ДРТ
Акушер-гінеколог, має вищу лікарську категорію, в своїй роботі використовує догмати доказової медицини, володіє методами кольпоскопії, УЗД в гінекології, проводить радіохвильове лікування ерозивних уражень шийки матки за допомогою апарату "Сургитрон".
Валентин Юрійович - головний лікар Клініки академіка Грищенко, акушер-гінеколог, репродуктолог, професор кафедри акушерства і гінекології № 2 ХНМУ. Спеціалізується на лікуванні всіх видів жіночого безпліддя, УЗД-діагностики статевої сфери жінок, оперативної гінекології
Робоча сфера Алли Олександрівни як акушера-гінеколога і лікаря УЗД, включає гінекологічний прийом, проведення ультразвукових вузькоспеціалізованих досліджень в акушерстві та гінекології: скринінг вагітних, визначення статі дитини та ін.
Вікторія Володимирівна — УЗ-фахівець, акушер-гінеколог, лікар першої кваліфікаційної категорії. Спеціалізується на проведенні ультразвукового дослідження органів малого таза, першого скринінгу, фолікулометрія, цервікометрії
Акушер-гінеколог проводить консультативні прийоми жінок, в тому числі вагітних, яким допомагає порадами з питань харчування і статевої гігієни. Проводить кольпоскопію, лікує захворювання шийки матки, діагностує і допомагає при безплідді. Дає рекомендації по контрацепції, займається реабілітацією пацієнток після гінекологічних операцій
У лікаря вчений ступінь кандидата медичних наук і понад 50 наукових робіт. Володимир Васильович проводить діагностику і лікування всіх видів акушерських та гінекологічних патологій, виконує реконструктивно-пластичні операції статевих органів
Кваліфікація Ольги Сергіївни підтверджена багаторічним досвідом роботи з жінками різного віку, і протягом всіх цих років фахівець допомогла сотням представниць прекрасної статі вирішити свої проблеми зі здоров'ям і відчути щастя материнства.