Лікар Акушер-гінеколог, Гінеколог, Репродуктолог, УЗД-фахівець Петрова Галина Андріївна на Doc.ua
Лікар спеціалізується на акушерстві та гінекології. Займається лікуванням таких захворювань, як: дисплазія шийки матки, дисфункція яєчників, вагініт, сальпінгоофорит, менопаузальний розлад, безпліддя, ендокринопатія
Рейтинг лікаря
Відгуків

Як ми формуємо рейтинг?

• Рейтинг формується з відгуків пацієнтів, кваліфікації, наукового ступеня
  • Негативні випадки обов’язково розглядаються адміністрацією
  • Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг

Перевірені відгуки про лікаря 185 відгуків

Марина 01 Травень 2026
Лікар та персонал виконують свою роботу на всі сто. Все було добре задоволена візитом
Віталій 09 Квітень 2026
Тетяна 03 Квітень 2026
Галина Андріївна дуже компетентна, емпатична та досвідчена лікарка. Рекомендую іншим дівчатам.
Аліна 23 Лютий 2026
Мені все сподобалося на візиті. Лікар гарна
Олена 09 Січень 2026
Галина Андріївна дуже кваліфікована та розумна лікарка, провела гарну консультацію, вона дуже детально та зрозуміло все пояснила, дуже дякуємо, консультація пройшла чудово.
Алла 26 Грудень 2025
Чудовий, компетентний лікар. Галина Андріївна все пояснила, прийом сподобався
Катерина 08 Грудень 2025
Наталія 01 Грудень 2025
Візит пройшов добре, питань по роботі лікаря ніяких немає. Дякую.
Людмила 12 Листопад 2025
Дуже гарний кваліфікований лікар Галина Андріївна. Людина на своєму місці професійна завжди вислухає надасть пораду дуже дякую їй.Персонал також сподобався все було добре.
Софія 20 Жовтень 2025
Показати ще 10 Відгукиautorenew
5 6 7 8 9 10 11

Лікарі поблизу