Лікар спеціалізується на акушерстві та гінекології. Займається лікуванням таких захворювань, як: дисплазія шийки матки, дисфункція яєчників, вагініт, сальпінгоофорит, менопаузальний розлад, безпліддя, ендокринопатія
New на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.ua
Тетяна Олегівна спеціалізується на лікуванні інфекцій статевих шляхів (бактеріальний вагіноз, молочниця, трихомоніаз та інші). Має досвід роботи більше 40 років. Займається лікуванням менструальних розладів, запальних захворювань органів малого таза, гормональних порушень. Допоможе підібрати методи контрацепції. Досвідчений та уважний лікар.
Гінеколог, має вищу категорію, фахівець в області всього спектра оперативних втручань, проводить гістеректомію, гістерорезектоскопію, лікування безпліддя у жінок, патологій шийки матки, порушень, пов'язаних з менструальною функцією
Лікар-гінеколог вищої категорії, займається лікуванням жіночого безпліддя, порушень менструальної функції, фахівець в галузі хірургії (ендоскопічної) в гінекології. Володіє відкритими методами оперативного лікування
Лікар акушер-гінеколог з великим досвідом роботи неодноразово проходила курси підвищення кваліфікації, тематичні курси. Проводить клінічні огляди зі збором анамнезу, лікує запалення жіночої статевої сфери, веде вагітність
Лікар Заканавська Вікторія Вікторівна володіє великим досвідом роботи, має першу кваліфікаційну категорію в напрямку акушерства і гінекології, а також в медичній генетиці. Проводить гінекологічні огляди, УЗД органів малого тазу, консультативний прийом вагітних
Перепичай Сергій Васильович лікар першої кваліфікаційної категорії з акушерства і гінекології, лікар вищої категорії по УЗ діагностиці. Проводить гінекологічні огляди і лікує різні профільні захворювання