Юлія Віталіївна – лікар акушер-гінеколог, лікар УЗД, проводить консультативний прийом, надає послугу ведення вагітності. Спеціалізується на діагностиці та лікуванні захворювань жіночої статевої сфери. У роботі використовує такі методи діагностики, як ультразвукове дослідження органів малого тазу (абодмінально/трансвагінально), кольпоскопію. Проводить лікування патології шийки матки.
Лікар акушер-гінеколог. Проводить консультування з питань планування сім'ї. Спеціалізується на гінекологічній ендокринології, лікуванні безпліддя, лікуванні передпухлинних захворювань шийки матки, лікуванні запальних захворювань органів малого таза
Лікар спеціалізується на акушерстві, гінекології та ультразвуковій діагностиці. Проводить кольпоскопію, ультразвукове дослідження (щитовидна залоза, нирки, молочні залози, органи малого тазу), підбір методів контрацепції, планування вагітності, установку і видалення внутрішньоматкової спіралі
Василь Володимирович є лікарем вищої категорії, фахівцем в гінекології, акушерстві та УЗ-діагностики. Проводить УЗ-скринінг вагітних, дослідження стану молочних залоз, органів малого тазу. Здійснює діагностування і проводить терапію інфекцій і запальних процесів.
Лікар акушер-гінеколог. Постійний учасник тематичних конференцій з гінекології. Проводить консультування з планування сім'ї і сучасних методів контрацепції, діагностику і лікування безпліддя і порушень менструального циклу, діагностику і лікування, спостереження патологій шийки матки. Ведення вагітності та підготовка до пологів
Лікар акушер-гінеколог. Успішно працює в таких напрямках: кольпоскопія і патологія шийки матки, ультразвукова діагностика, діагностична гістероскопія. Займається сучасними проблемами допомоги вагітним в умовах жіночої консультації.
Акушер-гінеколог, гінеколог-ендокринолог, лікар УЗД. Лікує запальні захворювання жіночих статевих органів, доброякісні патології шийки матки, доброякісні захворювання молочної залози, медикаментозне лікування аденоміозу, лікування ендокринного типу безпліддя. Проводить кольпоскопію, УЗД, плазмотерапію.
Лікар гінеколог, працює з дітьми, проводить консультативний прийом, а також УЗД для виявлення різних патологій, що дозволяє ефективно лікувати кісту яєчника, молочницю, вагініт, оофорит і т.д.