Харків

за ціною arrow_upward
за стажем arrow_upward
за кількістю відгуків arrow_upward
Лікар Акушер-гінеколог, Гінеколог, УЗД-фахівець Козар Леонід Якович на Doc.ua
Акушер-гінеколог, УЗД-лікар, працює головним лікарем в клініці професора Феськова. Займається питаннями жіночого здоров'я - лікує ендометріоз, аменореї, олігоменореї, ерозію шийки матки та інші хвороби сечостатевої системи.
Лікар Акушер-гінеколог, Гінеколог Маркечко Наталія Петрівна на Doc.ua
Наталя Петрівна багато років займається питаннями діагностики і делікатної терапії патологій жіночих статевих органів і системи репродукції в цілому, інфекцій, які передаються за допомогою статевого акту, гормональних порушень, що впливають на здоров'я статевої системи жінка.
Лікар Акушер-гінеколог, Гінеколог, УЗД-фахівець Рижков Артем В'ячеславович на Doc.ua
Лікар першої категорії
Артем Вячеславович є висококваліфікованим акушером-гінекологом, фахівцем з ультразвукової діагностики, а також по ендоскопічному дослідженні організму. Він займається проведенням лапароскопічних операцій, радіохвильового лікування ерозії шийки матки, фертилоскопії, гістерорезектоскопії, гістероскопії, кольпоскопії, конізації шийки матки, пластичних операцій на зовнішніх статевих органах.
Лікар Акушер-гінеколог, УЗД-фахівець Божко Ірина Анатоліївна на Doc.ua
Лікар першої категорії
Ірина Анатоліївна займається лікуванням гінекологічних захворювань у жінок, проводить УЗД-діагностику, кольпоскопію, лікує такі захворювання як, молочниця, ендометріоз, кіста яєчника і т.д.
Лікар Акушер-гінеколог, Гінеколог Жулікова Марина Валентинівна на Doc.ua
Лікар акушер-гінеколог, проводить лікування інфекційних хвороб статевих органів жінок (запальних, гормональних та інфекційних). Займається усуненням слабкості м'язів таза, нетриманням сечі у жінок.
Лікар Акушер-гінеколог, Гінеколог Жданова Ельміра Вагіфівна на Doc.ua
Лікар першої категорії
Ельміра Вагіфовна завідувачка відділення. Лікар має багаторічний успішний досвід ведення вагітних, консультація гінеколога - ендокринолога, консультації з виявлення та лікування безпліддя в сімейних парах.
Лікар Акушер-гінеколог, Гінеколог Жулікова Марина Валентинівна на Doc.ua
Лікар акушер-гінеколог, проводить лікування ЗПСШ, хвороб шийки матки, жіночої безплідності, працює в такому напрямку, як хірургічна гінекологія, виконуючи велику кількість різних операцій, які спрямовані на оздоровлення жіночих статевих органів.
Лікар Акушер-гінеколог, Репродуктолог Осовький Ігор Костянтинович на Doc.ua
Доктор-репродуктолог, акушер-гінеколог проводить консультативні прийоми жінок, бажаючих подбати про своє здоров'я. Діагностує ендокринні патології і займається їх лікування, встановлює і видаляє ВМС, інтерпретує аналізи. До лікаря можна звертатися при необхідності отримати послугу екстракорпорального запліднення (ЕКЗ) або внутрішньоматкової інсемінації (ВМІ)
Лікар Акушер-гінеколог, Гінеколог, Репродуктолог, УЗД-фахівець Дроговоз Катерина Володимирівна на Doc.ua
Лікар другої категорії
Лікар кабінету патології шийки матки. Лікар лікує всі види жіночого безпліддя і будь-які патології шийки матки, проводить УЗД-діагностику жіночих статевих органів щитовидної і молочних залоз. Є автором наукових публікацій (15) і асистентом кафедри акушерства і гінекології ХНУ ім. В.Н. Каразіна.
Лікар Акушер-гінеколог Бардадим Ольга Іванівна на Doc.ua
Спеціаліст з лікування ерозій шийки матки і запальних захворювань органів малого таза. Має величезний досвід в проведенні кольпоскопії. Професіонально займається лікуванням патологічного клімаксу.
chevron_left 4
Показати ще 10 Лікаріautorenew
5 6 7 8 9 chevron_right