Київ

Гід здоров'ям за напрямком Стоматологія

Блог Новини DOC.UA Лікарям Гід здоров'ям Поради лікаря Що робити, якщо...
Якщо у вашої дитини карієс або інша проблема з молочними зубами, чи справді необхідне їх лікування, адже вони все одно випадуть?
Сучасна стоматологія рухається вперед і швидко розвивається, пропонуючи нові методи відновлення зубних рядів у людини. Мережа стоматологічних клінік «Люмі-Дент» використовує у своїй практиці лише інноваційні методи імплантації та протезування, один із таких методів - "Все на 4" і "Все на 6". Ці процедури здатні відновити втрачені зуби та подарувати вам ідеальну усмішку без зусиль. У цій статті ми розглянемо, що це за методи та як вони можуть полегшити ваше життя.
До чого може призвести тривала відсутність зубів і які є сучасні методи відновлення.
Які помилки люди найчастіше роблять під час чищення зубів, як правильно доглядати за ротовою порожниною та на що звертати увагу при виборі пасти й щітки.
Спецпроект «Перевірено на собі» набирає популярності не тільки у дорослих, але і серед дітей. Наш головний бухгалтер Ганна і її маленький хоробрий син Ваня побували на прийомі у стоматолога і зіткнулися віч-на-віч зі своїми страхами. Як пройшло перше відвідування Вані лікаря-стоматолога та коли йому чекати Зубну фею, читайте в нашій статті.
Ідеальних зубів, на жаль, не буває, тому у кожної людини є ті чи інші проблеми, з ними пов'язані. Це може бути карієс, зубний камінь, пародонтит, гінгівіт, пародонтоз, пульпіт і ще дуже багато різних захворювань. Команда DOC.UA підготувала ТОП-5 вузькоспеціалізованих клінік, які надають допомогу за стоматологічним напрямком