Олена Валентинівна лікар терапевтичної стоматології, першої категорії. Займається лікуванням аномалій прикусу, карієсу, пульпіту, періодонтиту, ортолікуванням у дорослих пацієнтів. Проводить професійну чистку та відбілювання зубів.
Стоматолог-ортондонт спеціалізується на профілактиці, діагностиці та лікуванні зубо-щелепних аномалій у дітей і дорослих, проводить вирівнювання зубів за допомогою кап, встановлює різні види брекет-систем для корекції прикусу, знімні і незнімні ортодонтичні апарати дітям
Ортодонт, фахівець з корекції різних типів зміщення прикусу у дорослих і пацієнтів дитячого віку з застосуванням сучасних ортодонтичних пристосування і прийомів (капи, лінгвальні, сапфірові, керамічні брекет-системи) незнімних апаратів.
Спеціаліст по загальній стоматології та ортодонтії, займається лікуванням пульпіту, карієсу, періодонтиту, зміщення прикусу, аномалій розмірів та форми зубів, сверхкомплектних зубів і ін.
Доктор Щербина Т.М. спеціалізується на корекції дистального, мезіального, глибоко, перехресного, відкритого прикусу і дістопії за допомогою знімних і незнімних технік (ретейнери, трейнери, капи, елайнери, брекет-системи та ін.).