Київ

за стажем arrow_upward
за кількістю відгуків arrow_upward
Лікар Ортодонт Палазюк Оксана Ігорівна на Doc.ua
Консультація
Стоматолог-ортодонт. Займається установкою різних видів брекетів. Лікує імпактні зуби, ретиновані зуби, зміщення прикусу.
Лікар Ортодонт, Стоматолог Горбунова Даніелла Костянтинівна на Doc.ua
Даніелла Костянтинівна працює під кураторством досвідченого стоматолога ортодонта, терапевта. Виконує лікування карієсу і пародонтологічних захворювань. Даніелла Костянтинівна - чуйний і уважний лікар, який прекрасно володіє сучасними техніками лікування
Лікар Ортодонт Погрібна Юлія Володимирівна на Doc.ua
Лікар стоматолог-ортодонт займається лікуванням патологій тимчасового, змінного і постійного прикусу. Встановлює брекет-системи, мікроімпланти, елайнери.
Лікар Ортодонт, Стоматолог Смага Катерина Олексіївна на Doc.ua
Лікар другої категорії
Займається терапевтичною стоматологією, надає послуги з пломбування зубів і зубних каналів, лікуванням від хвороб некаріозного характеру: гіпоплазії, флюорозу зубів, клиновидного дефекту, некрозу твердих тканин зубів, патологічного стирання зубів, гіперестезією зубів, ерозії емалі. Також лікує карієс і його ускладнення у вигляді періодонтиту, періоститу, пульпіту.
Лікар Ортодонт, Стоматолог Сіренко Сергій Васильович на Doc.ua
Лікар ортодонт, проводить лікування за допомогою ортодонтичних апаратів, використовує брекет-системи (традиційні і безлігатурні), а також прозорі капи (система EasyAlign).
Лікар Ортодонт, Стоматолог Ковальчук Юлія Сергіївна на Doc.ua
Лікар першої категорії
Спеціалізується на ортодонтії - виявляє і виліковує патології зубощелепної системи, виправляє прикус, вирівнює зуби, займається усуненням шкідливих звичок у дітей, нормалізує м'язовий тонус рота і особи.
Лікар Ортодонт Костів Василина Павлівна на Doc.ua
Лікар проводить ортодонтичне лікування дорослих і дітей за допомогою індивідуально виготовлених пластин і брекет-систем, лицьову ортотропія, спеціалізується на міофункціональній терапії, а також дихальній програмі у дітей.
Лікар Ортодонт, Стоматолог Салтиков Ілля Олегович на Doc.ua
Лікар спеціалізується на виправленні прикусу та неправильному положення зубів. Проводить процедури, використовуючи ортодонтичні апарати, брекети, капи. Також використовує комп'ютерні програми для розшифровки даних діагностики та для планування лікування
Лікар Ортодонт, Стоматолог Горопацька Анна-Марія Олегівна на Doc.ua
Лікар стоматолог-ортодонт, надає ортодонтичне лікування для дорослих та дітей. Також лікар проводить ортодонтичну підготовку пацієнтів перед ортопедичним лікуванням, імплантацією
Лікар Ортодонт, Стоматолог Косюк Наталія Михайлівна на Doc.ua
У сферу професійних інтересів Наталії Михайлівни входить всебічна діагностика, лікування і корекція різних дефектів прикусу і зубного ряду. Володіючи інноваційними технологіями і методами, Наталя Михайлівна працює з дорослими і маленькими пацієнтами, проводить індивідуальні консультації, бере участь в протезуванні зубів, встановлює знімні і незнімні апарати (пластини, брекет-системи, ретейнери).