Софіївська Борщагівка
QRD DENTAL CLINIC

QRD DENTAL CLINIC

Медичний центр
1відгук
add_box Стоматологія Ортодонтія Ендодонтія Дитяча стоматологія Ортопедична стоматологія Хірургічна стоматологія ... ще
Паркінг Оплата карткою Wi-Fi зона
QRD Dental функціональна та естетична стоматологія. Покладіть край болю – пройдіть комплексне лікування в QRD Dental Clinic та отримайте красиву усмішку. Найголовніше завдання для нас – повна зміна звичних форматів роботи лікарів і підходів до лікування. Професійні стоматологічні послуги повинні бути без болю, без неприємних запахів, доступними за ціною і обов’язково зручними для будь-якого пацієнта. На першому місці для нас – здоров’я і поважне ставлення до наших пацієнтів. “Три кити” нашої стоматології – це Quality – якість, Responsibility – відповідальність і Durability – довговічність.
access_time_filled пн - сб : 9:00 - 20:00 access_time_filled нд : вихідний
с. Софіївська Борщагівка, вул. Травнева, 4 на карті
Без району
Рейтинг клініки розраховується на основі
реальних відгуків

Сучасна цифрова стоматологія- це QRD Dental функціональна та естетична стоматологія. Наша мета подарувати Вам здорову і білосніжну усмішку і витримати високі стандарти обслуговування пацієнтів, яким необхідна допомога стоматолога.

Для того, щоб відповідати заявленому рівню ми зібрали у своїй команді кращих фахівців, що мають профільну освіту та великий досвід лікарської практики. Ми приклали багато зусиль для створення максимально комфортних умови для пацієнтів, щоб відвідування стоматологічної клініки більше не асоціювалося з болем і страхом, а процес лікування зубів приносив якомога менше дискомфорту.

Ми спеціалізуємось на гнатологінчому лікуванні.

90% пацієнтів звертаються до нас з болем і хрускотом у щелепах, які виникли через кілька років після ортодонтичного лікування. Ми спочатку будуємо функціональний прикус, а потім переходимо до ортодонтії. Тому з нами вам не доведеться переліковуватися.

Ми проводимо комплексне лікування, щоб ви отримали не лише гарну усмішку, а й здорову зубощелепну систему на роки вперед.

В QRD Clinic гнатолог і ортодонт працюють в команді. Завдяки такому комплексному підходу наші пацієнти отримують не лише естетичну усмішку, а й здорову зубощелепну систему на роки вперед, без необхідності проходити лікування знов і знов.
Пацієнти приїжджають до наших лікарів не лише з різних куточків України, а й з-за кордону, оскільки знають, яка цінність – знайти гарного гнатолога, який допоможе їм позбавитися болю у щелепі та повернутися до нормального життя.

Перевірені відгуки про клініку