Я — лікар-стоматолог-ортодонт, щиро закохана у свою професію та з великою увагою ставлюся до кожного пацієнта. Для мене важливо не лише створити красиву посмішку, а й забезпечити комфортне лікування та індивідуальний підхід. Постійно вдосконалюю свої знання й навички, адже сучасна ортодонтія стрімко розвивається. У вільний час люблю читати книжки, знаходити натхнення в нових знаннях і проводити час із родиною. А ще я – мама. Тому добре розумію цінність турботи, терпіння та щирої уваги до кожної людини.
Національний медичний університет імені О.О. Богомольця, спеціальність «Стоматологія», 2020 р.
Національний університет охорони здоров’я України імені П.Л. Шупика, спеціальність «Стоматологія», 2022 р.
Національний університет охорони здоров’я України імені П.Л. Шупика, спеціальність «Ортодонтія», 2023 р.
Курси
2021 – Сертифікаційний симуляційний тренінг із використання системи прозорих кап «Easy Align» — Вероніка Ганчук.
2021 – «Цифрова діагностика, планування ортодонтичного лікування, виготовлення елайнерів та цифровий бондинг із використанням сучасного програмного забезпечення компанії 3Shape» — Вероніка Ганчук.
2021 – «ІІ клас за Енглем: диференційна діагностика, особливості формування лицевого скелета, моделювання зубних та альвеолярних дуг при комплексному лікуванні з використанням апарату прямої дуги в процесі росту» — Тяжкороб Т.В.
2021 – «Променеві методи дослідження СНЩС в ортодонтії» — Захарченко О.Г.
2022 – «Апарат прямої дуги: конструктивні елементи, особливості використання в ортодонтичному лікуванні, способи й техніка фіксації незнімного апарату прямої дуги, внутрішньо- та позаротові пристосування» — Тяжкороб Т.В.
2022 – «Лікування аномалій дистального прикусу апаратом прямої дуги в поєднанні з екстракцією окремих зубів. Типодонт» — Тяжкороб Т.В.
2022 – Ортодонтична резидентура «Сучасні принципи ортодонтичного лікування. Основи діагностики. Успішний старт практики» — Нуртдінов І.Р.
2022 – «Управління поведінкою дитини на стоматологічному прийомі. Особливості стоматологічного ведення пацієнтів із розладами аутистичного спектра та синдромом дефіциту уваги» — Толкачова Д.Є.
2022 – 35th International AlGeDo Congress — Milan, Italy.
2023 – «Вигини на дугах. Мануальні навички та біомеханіка» — Аршинніков Р.С.
2023 – «Протоколи лікування складних ортодонтичних випадків із використанням мікроімплантів Bio-Ray» — Кирилюк А.М.
2023 – Orthos Dental Orthodontics Congress & Expo.
2023 – «Гнатологічна ортодонтія. Простий підхід у діагностиці та лікуванні» — Броцький Н.О.
2024 – «Розширення середньої зони обличчя за допомогою апарату MSE» — Hamid Rezaei.
2024 – «Orthodontic Treatment with Premolar Extraction» — Andrii Dmytrenko.
2024 – Orthos Dental Orthodontics Congress & Expo.