Лікар-ортодонт, головний лікар клініки «Орто-Медіна», здійснює лікування аномалій розмірів та форми зубів, зміщення прикусу, імпактних, ретинованих зубів і ін.
Віталій Сергійович займається усуненням всіх видів патологій прикусу та інших ортодонтичних проблем у дорослих, дітей в будь-якому віці, використовуючи сучасні методи і технології. Є одним з небагатьох в Україні сертифікованих лікарів системи Invisalign.
Вероніка Володимирівна - лікар-ортодонт першої категорії, спеціалізується на виправленні неправильного прикусу і деформації зубів. Встановлює металеві, пластикові, керамічні та сапфірові системи брекетів
Лікар стоматолог-ортодонт першої категорії. Основний напрямок практики - лікування деформації прикусу у дітей і дорослих без установки брекетів, за допомогою трейнер-системи і системи міобрейкс з використанням міогімнастики.
Ліна Сергіївна - професіонал в області ортодонтичної стоматології. Проводить консультативний прийом і огляд, займається лікуванням карієсу, пульпіту, пародонтиту під дентальним мікроскопом, проводить ортодонтичне лікування неправильного прикусу за допомогою брекет-систем, знімних пластин, трейнерів, кап
Ольга Ігорівна - професіонал з терапевтичної стоматології. Головний напрямок практичної діяльності лікаря - ортодонтія. Лікар здійснює корекцію функціональних і естетичних недоліків прикусу. Займається лікуванням дорослих пацієнтів перед початком протезування, імплантації, реставрацій зубів.
Лікар спеціалізується на ортодонтії, ортопедичній стоматології. Проводить консультативний прийом, огляд, діагностику та лікування порушень прикусу знімною (пластинки і трейнери) і незнімної (брекети) апаратурою, міокорекцію за допомогою ЛФК. Веде прийом для дітей і дорослих від 3-х років
Анжела Сергіївна лікар стоматолог-ортодонт вищої категорії. Приймає дорослих і дітей з 1 року. Займається установкою статичних брекет-систем, металевих брекет-систем, лінгвальних брекет-систем, елейнерів і ін.
Проводить лікування та корекцію прикусу брекет-системами різних видів - сапфірової, металевої, керамічної, самолігуючі Damon. Також проводить лікування елайнерами Invisalign, міофункціональними трейнерами Міобрейс.