Київ

за ціною arrow_upward
за стажем arrow_upward
за кількістю відгуків arrow_upward
Лікар Ортодонт, Стоматолог Павлик Катерина Миколаївна на Doc.ua
Катерина Миколаївна — засновник і власниця мережі стоматологий Mom's, стоматолог-ортодонт першої категорії. Вміє знаходити відповіді на складні запитання завдяки професійним навичкам і має особливий підхід до дітей. Справжній професіонал у сфері ортодонтії, професійно лікує і діагностує патології прикусу у будь-якому віці, володіє останніми навичками в лікуванні патології прикусу у дітей, підлітків і дорослих
Лікар Ортодонт, Стоматолог Івженко Наталія Віталіївна на Doc.ua
Спеціалізується на діагностиці (аксіографія, міографія, МРТ, розрахунок ТРГ, ОПТГ) і лікуванні пацієнтів з проблемами ортодонтичного профілю, використовуючи брекет-системи, пластинки, трейнери, капи, функціональні апарати, позиціонери, еластопозіціонери. Є фахівцем з корекції неправильного прикусу у дітей/дорослих.
Лікар Ортодонт Джанелідзе  Єлизавета  Володимирівна на Doc.ua
Єлизавета Володимирівна - стоматолог-ортодонт. Спеціалізується на виправленні прикусу у дітей та дорослих, застосовуючи знімні апарати, пластинки, активатори, брекети, ортодонтичні мікроімпланти. Проводить також ортодонтичне лікування без брекетів. Лікарка чудово знаходить підхід до дітей та дорослих, допомагає обрати оптимальний план лікування для пацієнта.
Лікар Ортодонт, Стоматолог Гоменюк Мар'яна Андріївна на Doc.ua
Гоменюк М. А. має більше 10 років досвіду як з дорослими, так і з дітьми. Спеціалізується на різних формах порушення прикусу - від легких дефектів до складних патологій, на певних дефектах зубощелепної системи та ін.
Лікар Ортодонт Калініченко Софія Борисівна на Doc.ua
Лікар другої категорії
Професійно оцінює стан і виявляє порушення формування зубів і щелеп, володіє всіма методиками ортодонтичного лікування. Спеціалізується на виправленні аномалій положення зубів і неправильного прикусу, застосовує незнімну і знімну техніки, брекет-системи різних видів. Дає рекомендації з профілактики зубощелепних аномалій у дітей від 6 років
Лікар Ортодонт, Стоматолог Кравченко Наталія Іванівна на Doc.ua
Лікар стоматолог-ортодонт, займається установкою знімних і незнімних конструкцій з метою усунення порушень положення зубів і форми зубного ряду.
Лікар Ортодонт Славушевич Олександр Леонідович на Doc.ua
Олександр Леонідович спеціалізується на ортодонтичній стоматології, доктор проводить лікування пацієнтів з різними порушеннями прикусу. У своїй роботі Олександр Леонідович активно використовує комп'ютерне моделювання та 3D моделі.
Лікар Ортодонт, Стоматолог Повелягіна Марина Юріївна на Doc.ua
Лікар проводить профілактику розвитку неправильного прикусу у дітей і лікує його також у дорослих застосовуючи незнімні і знімні апарати. Використовує в роботі мікроімпланти і проводить ортодонтичну підготовку під протезування.
Лікар Ортодонт Іваниця (Лавришин) Соломія Ігорівна на Doc.ua
Область робочих інтересів лікаря Іваниці зачіпає всі аспекти корекції неправильного прикусу, різні патологій і деформації зубного ряду, використання брекет-систем різного типу в ортодонтії та т.д.
Лікар Ортодонт, Стоматолог Федорова Наталія Ігорівна на Doc.ua
Кваліфікований стоматолог і постійний учасник тематичних симпозіумів, лекцій, майстер-класів. Лікар здійснює весь комплекс процедур: відбілювання, проводить гігієну порожнини рота, лікування періодонтиту, пародонтозу, карієсу, пародонтиту, та ін.