Гоменюк М. А. має більше 10 років досвіду як з дорослими, так і з дітьми. Спеціалізується на різних формах порушення прикусу - від легких дефектів до складних патологій, на певних дефектах зубощелепної системи та ін.
Професійно оцінює стан і виявляє порушення формування зубів і щелеп, володіє всіма методиками ортодонтичного лікування. Спеціалізується на виправленні аномалій положення зубів і неправильного прикусу, застосовує незнімну і знімну техніки, брекет-системи різних видів. Дає рекомендації з профілактики зубощелепних аномалій у дітей від 6 років
Олександр Леонідович спеціалізується на ортодонтичній стоматології, доктор проводить лікування пацієнтів з різними порушеннями прикусу. У своїй роботі Олександр Леонідович активно використовує комп'ютерне моделювання та 3D моделі.
Лікар проводить профілактику розвитку неправильного прикусу у дітей і лікує його також у дорослих застосовуючи незнімні і знімні апарати. Використовує в роботі мікроімпланти і проводить ортодонтичну підготовку під протезування.
Область робочих інтересів лікаря Іваниці зачіпає всі аспекти корекції неправильного прикусу, різні патологій і деформації зубного ряду, використання брекет-систем різного типу в ортодонтії та т.д.
Кваліфікований стоматолог і постійний учасник тематичних симпозіумів, лекцій, майстер-класів. Лікар здійснює весь комплекс процедур: відбілювання, проводить гігієну порожнини рота, лікування періодонтиту, пародонтозу, карієсу, пародонтиту, та ін.
Ірина Сергіївна спеціалізується на ортодонтичному лікуванні зубів дорослих і дітей. Займається лікуванням патологій прикусу за допомогою знімної ортодонтичної апаратури, встановлює металеві, керамічні, сапфірові, самолігуючі брекет-системи. Лікар також займається корекцією патологій прикусу за допомогою мікроімплантів
Римма Рачіковна - фахівець в області ортодонтії. Проводить ортодонтичне лікування дорослих і дітей; лікування за допомогою індивідуально виготовлених пластин, апаратів і тренерів; лікування за допомогою брекет-систем. Займається ортодонтичною підготовкою пацієнтів до ортопедичного лікування