Київ

за стажем arrow_upward
за кількістю відгуків arrow_upward
Лікар Ортодонт, Стоматолог Бачик Ольга Іванівна на Doc.ua
Лікар Ортодонт Одноралов Антон Ігорович на Doc.ua
Спеціаліст по ортодонтичному лікуванні зубів, який встановлює брекет-системи (лінгвальні, металеві, самолігуючі, сапфірові), пластинки.
Лікар Ортодонт, Стоматолог Байраченко  Сергій  Дмитрович на Doc.ua
Лікар першої категорії
Сергій Дмитрович працює з усіма видами брекет-систем. Член Асоціації Ортодонтів України. Професійно підходить до лікування патологій прикусу, займається підготовкою ротової порожнини до встановлення брекет-систем. Лікування зйомними та незйомними ортодонтичними апаратами. Виправлення прикусу та нормалізація росту щелепи у дітей та підлітків.
Лікар Ортодонт Кальварі Катерина Сергіївна на Doc.ua
Чому я працюю лікарем? Моя пристрасть до медицини та бажання допомагати людям визначили мій шлях у професії лікаря-ортодонта. Кожен день я маю можливість змінювати життя пацієнтів, даруючи їм не лише красиві усмішки, а й впевненість у собі. Ортодонтія для мене – це більше ніж просто лікування зубів. Це мистецтво, яке поєднує в собі точність науки і тонкість людської чутливості. Моя мета – знайти індивідуальний підхід до кожного пацієнта, допомогти їм досягти ідеального вирівнювання зубів та забезпечити правильний прикус, що позитивно вплине на їх загальне самопочуття і якість життя.