Олена Олегівна - висококваліфікований ортодонт і директор стоматології «Денталика». Лікар спеціалізується на лікування зубо-щелепних аномалій, використовуючи незнімну / знімну ортодонтичну апаратуру. До неї на консультацію приходять як дорослі, так і маленькі пацієнти. Як директор ТОВ «Денталика» Є.О. Малевич була удостоєна нагороди «Кращий керівник-2015».
Ортодонт, дитячий стоматолог. Займається виправленням положення і форми зубних дуг, закріпленням хірургічної корекції при аномалії прикусу, перебудовою жувальної, мімічної мускулатури, використовуючи ортодонтичні апарати.
Лікар - стоматолог-ортодонт, ортопед, є фахівцем з ортодонтичного виправлення дефектів прикусу, протезування зубів, естетичної та функціональної реабілітації зубощелепної патології, протезування на імплантатах. Надає допомогу при дисфункції СНЩС, патології прикусу, вторинної адентії, естетичних дефектах зубів
Ортодонт з великим досвідом роботи, робоча сфера фахівця включає установку і корекцію знімних пристроїв для корекції прикусу, а також незнімних - брекет-систем металевих, лінгвальних, безлігатурних і ін.
Спеціалізується на лікуванні зубо-щелепних аномалій - величини щелеп, їх розташування в черепі, аномалій у співвідношенні зубних дуг, аномалій їх форми і величини, аномалій окремих зубів. Веде дитячий прийом.
Спеціалізується на лікуванні ретенірованних зубів, аномалій прикусу, коригування зубощелепної системи. Для лікування використовує капи, ретейнери, брекет-системи.
Стоматолог, ортодонт, фахівець в області лікування знімними і незнімними апаратами, брекет-системами, капами. Проводить аналіз ТРГ, ортопантомограм, фотографій, моделей щелеп, комп'ютерне планування і прогнозування ортодонтичного лікування.
Спеціалізується в області ортодонтичної стоматології. Оксана Володимирівна постійно вдосконалює свої практичні навички лікування аномалій прикусу. Проходила стажування в Південній Кореї, регулярно відвідує курси підвищення кваліфікації. Успішно лікує аномалії прикусу з використанням брекетів, кап, ортодонтичних апаратів. Береться за усунення ускладнень після неспроможного ортодонтичного лікування.
Гаджієво-Голентівська Ганна спеціалізується на ортодонтичному лікуванні (виправленні прикусу). Проводить установку брекет-систем, платівок, кап. та ін. Веде прийом дітей від 16 років та дорослих.