Київ

за кількістю відгуків arrow_upward
Лікар Ортодонт, Стоматолог Фолучка Віра Василівна на Doc.ua
4.4
Лікар першої категорії
Лікар стоматолог-ортодонт першої категорії. Основний напрямок практики - лікування деформації прикусу у дітей і дорослих без установки брекетів, за допомогою трейнер-системи і системи міобрейкс з використанням міогімнастики.
Лікар Ортодонт, Стоматолог Волченко Ліна Сергіївна на Doc.ua
4.1
Лікар другої категорії
Ліна Сергіївна - професіонал в області ортодонтичної стоматології. Проводить консультативний прийом і огляд, займається лікуванням карієсу, пульпіту, пародонтиту під дентальним мікроскопом, проводить ортодонтичне лікування неправильного прикусу за допомогою брекет-систем, знімних пластин, трейнерів, кап
Лікар Ортодонт, Стоматолог Туйзюкова Ольга Ігорівна на Doc.ua
3.0
Ольга Ігорівна - професіонал з терапевтичної стоматології. Головний напрямок практичної діяльності лікаря - ортодонтія. Лікар здійснює корекцію функціональних і естетичних недоліків прикусу. Займається лікуванням дорослих пацієнтів перед початком протезування, імплантації, реставрацій зубів.
Лікар Ортодонт, Стоматолог-ортопед Верещак Олена Михайлівна на Doc.ua
Лікар першої категорії
Лікар спеціалізується на ортодонтії, ортопедичній стоматології. Проводить консультативний прийом, огляд, діагностику та лікування порушень прикусу знімною (пластинки і трейнери) і незнімної (брекети) апаратурою, міокорекцію за допомогою ЛФК. Веде прийом для дітей і дорослих від 3-х років
Лікар Ортодонт, Стоматолог Байраченко  Анжеліка  Сергіївна  на Doc.ua
Анжела Сергіївна лікар стоматолог-ортодонт вищої категорії. Приймає дорослих і дітей з 1 року. Займається установкою статичних брекет-систем, металевих брекет-систем, лінгвальних брекет-систем, елейнерів і ін.
Лікар Ортодонт, Стоматолог Харрат Ірина Олександрівна на Doc.ua
Лікар першої категорії
Проводить лікування та корекцію прикусу брекет-системами різних видів - сапфірової, металевої, керамічної, самолігуючі Damon. Також проводить лікування елайнерами Invisalign, міофункціональними трейнерами Міобрейс.
Лікар Ортодонт Канівська Варвара Юріївна на Doc.ua
Лікар спеціалізується на виправленні прикусу та неправильного положення зубів, лікуванні карієсу, пародонтиту, пародонтозу.
Лікар Ортодонт Першин  Станіслав  Сергійович на Doc.ua
Станіслав Сергійович - лікар ортодонт, веде прийом дорослих та дітей з 3 років. Спеціалізується на плануванні ортодонтичного лікування: аналіз контрольно-діагностичних моделей, телерентгенографії, фотодіагностики, комп’ютерної томографії. Проводить виправлення прикусу у дітей: застосування знімних апаратів, пластинок, активаторів та ін. виправлення прикусу брекетами, виправлення прикусу з використанням ортодонтичних мікроімплантів, ортодонтичне лікування без брекетів: прозорі капи Інвізілайн (Invisalign), капи Ізілайн (Easy Lign).
Лікар Ортодонт Оснач Роман Григорович на Doc.ua
Є головним республіканським консультантом в Національній мед. палаті України з ортодонтії. Там же обіймає посаду заступника голови бюро Колегії стоматологів. Викладає ортодонтію в Національній медичній академії післядипломної освіти ім. П.Л. Шупика.
Лікар Ортодонт Артемюк Олег Олегович на Doc.ua
Лікар спеціалізується на ортодонтії. Проводить встановлення преортодонтичних трейнерів, ортодонтичних апаратів першого, другого і третього рівнів складності; брекет-системи: металеві, керамічні, сапфірові, самолігуючі, лінгвальні різних модифікацій; мікроімплантів у компоненті ортохірургії