Лікар спеціалізується на ортодонтії. Проводить консультативний прийом, лікування ортодонтичних патологій, таких як зміщення прикусу та ін. Веде прийом дорослих та дітей від 6 років.
Лікар стоматолог-ортодонт займається лікуванням патологій тимчасового, змінного і постійного прикусу. Встановлює брекет-системи, мікроімпланти, елайнери.
Галина Павлівна спеціалізується на наданні ортодонтичних (лікування аномалій прикусу, установка брекет-систем, пластин, трейнерів) і терапевтичних (лікування карієсу, пульпіту) послуг. Консультує і бере участь в поцессе протезування зубів.
Займається терапевтичною стоматологією, надає послуги з пломбування зубів і зубних каналів, лікуванням від хвороб некаріозного характеру: гіпоплазії, флюорозу зубів, клиновидного дефекту, некрозу твердих тканин зубів, патологічного стирання зубів, гіперестезією зубів, ерозії емалі. Також лікує карієс і його ускладнення у вигляді періодонтиту, періоститу, пульпіту.
Лікар ортодонт, проводить лікування за допомогою ортодонтичних апаратів, використовує брекет-системи (традиційні і безлігатурні), а також прозорі капи (система EasyAlign).