«Люмі-Дент» - це мережа стоматологічних клінік, яка використовує останні досягнення сучасної стоматології, а також стоматологічне обладнання провідних світових виробників.
Ми – найкращий медичний центр у Києві. Під час перебування у клініках «Люмі-Дент» ми гарантуємо лише позитивні емоції, абсолютно безболісне лікування та сервіс найвищого рівня.
Генератор в клініці Паркінг Оплата карткою Wi-Fi зона
Генератор в клініці Паркінг Оплата карткою Wi-Fi зона
access_time_filled пн - нд : 8:00 - 21:00
просп. Володимира Івасюка, 24 А, Київ, 04210на карті
Генератор в клініці Паркінг Дитяча кімната Оплата карткою Wi-Fi зона
Початок був дуже приємний, хірург Назаров Іван Володимирович зробив план лікування, все прорахував конкретно під мій випадок, навіть зробили перший етап, саме сканування під шаблон по якому планується постановка. після минулого досвіду, тут неочікувано все дуже просто і швидко.
Світлана 03 Лютий 2026
Погожий Руслан Артурович — гарний лікар та хороша людина. Мені дуже сподобався цей лікар. Візит пройшов доволі добре, мене гарно прийняли. Клініка хороша, все сподобалося.
Анастасія 27 Листопад 2025
Була на консультації на Позняках у лікаря Федоришин М. А. Чудова консультація, прийду ще. Усім раджу цю стоматологію та саме цього лікаря.
Дмитро 06 Листопад 2025
Був в стоматології Люмі-Дент у парадонтолога Дашковської Дарії Сергіївни. Лікар дуже чуйна, все на найвищому рівні. Сподобалося, буду звертатися ще раз.
Юлія 21 Жовтень 2025
Була на консультації в Шаповал Ірини Володимирівни, все пройшло добре, дуже гарна клініка та дуже гарні спеціалісти. В цілому, я дуже задоволена консультацією. Дуже дякую!
Галина 11 Жовтень 2025
Мені ця клініка дуже сподобалася.
Руслана 14 Вересень 2025
Була на видаленні в Люмі Дент на Оболоні у лікаря хірурга Копичко Д.М. Візит пройшов швидко та безболісно, лікар заспокоїв та постійно коментував кожен крок, що для мене було важливим. Тому, все пройшло відмінно, я задоволена.! Вже задумуюсь про імплантацію у цього ж лікаря. Рекомендую!
Анна 09 Травень 2025
Клініка дуже гарна, все пройшло добре.
Анна 06 Квітень 2025
Чудова клініка, гарно пройшов візит. Все було супер. Дякую.
Тетяна 20 Березень 2025
Сподобався сервіс в клініці. Лікар, Шара Валерія Григорівна, дуже гарний спеціаліст, все було як обіцяно при запису, дуже хороша техніка, все було дуже приємно. Планую подальше лікування в клініці