Збережіть здоров'я молочних зубів Вашої дитини за вигідною ціною! Наші кваліфіковані спеціалісти проведуть всі необхідні процедури для попередження карієсу та підтримки здоров'я молочних зубів Вашого малюка.
Подбайте про здоров'я Вашої усмішки за вигідними цінами та попередьте проблеми із зубами на ранніх стадіях. Скористайтеся знижкою -2% на пакетні пропозиції для профілактики захворювань зубів та ясен в мережі стоматологій «Люмі-Дент» в Києві!
Пакетні пропозиції "Ідеальна усмішка" забезпечують комплексний підхід до створення здорової та привабливої усмішки, поєднуючи корекцію прикусу та відновлення естетичного вигляду зубів.
Акція «КТ зубів та ортопантомограма безкоштовно».
Спеціальні пакетні пропозиції «Професійна гігієна порожнини рота з пломбуванням зуба» та "Відбілювання зубів" за зниженою ціною включають комплекс процедур для підтримки здоров'я та естетики зубів.
АКЦІЯ! ІМПЛАНТАЦІЯ ЗУБІВ "ALL-ON-6" ПІД КЛЮЧ ЗА ВИГІДНОЮ ЦІНОЮ!
Акція «КТ безкоштовно» при імплантації зубів.
АКЦІЯ! ЦІНИ НА ІМПЛАНТАЦІЮ ЗУБІВ ЗНИЖЕНО ДО -14%!
Вигідна пропозиція на вирівнювання зубів елайнерами "Invisalign" та "GetSmile"!
АКЦІЯ НА ЧИСТКУ ЗУБІВ В КИЄВІ - ВСЬОГО 1599 ГРИВЕНЬ в Люмі-Дент.
Акція на брекет-систему "3м Gemini"! Вигідна пропозиція на встановлення брекет-системи!
Пакетні пропозиції направлені на лікування ясен включають всі необхідні процедури для ефективного лікування захворювань ясен, з урахуванням індивідуальних потреб кожного пацієнта.
З пакетними пропозиціями «Надійне приживлення імплантів» ми гарантуємо надійне та безболісне приживлення імплантів, а також професійну підтримку на всіх етапах лікування!
АКЦІЯ! ЦІНИ НА ВІДБІЛЮВАННЯ ЗУБІВ ЗНИЖЕНО ДО -50%!
Акція на проведення вектор-терапії в мережі стоматологічних клінік "Люмі-Дент"! Сучасне рішення лікування пародонтиту за вигідною ціною!
БЕЗКОШТОВНА КОНСУЛЬТАЦІЯ СТОМАТОЛОГА В ЛЮМІ-ДЕНТ
Акція! Ортопантомограмма при плановому лікуванні - в подарунок!
АКЦІЙНА ЦІНА НА ВСТАНОВЛЕННЯ ЗНІМНИХ ЗУБНИХ ПРОТЕЗІВ!
ЗНИЖКА НА ТОТАЛЬНЕ ПРОТЕЗУВАННЯ ЗУБІВ -2%! Тільки до 28.02.2025!
ЦИРКОНІЄВІ КОРОНКИ НА ЗУБИ ЗІ ЗНИЖКОЮ -10%!
АКЦІЯ! ЦІНИ НА КЕРАМІЧНІ ВІНІРИ ЗНИЖЕНО ДО -7%!
АКЦІЯ! Знижка на проведення закритого кюретажу пародонтальних кишень -10%!
АКЦІЯ НА БРЕКЕТ-СИСТЕМУ AMERICAN ORTHODONTICS в Люмі-Дент.
Забезпечте собі комфортне та безболісне видалення зуба мудрості за доступною ціною.
Акція на ультратонкі керамічні вініри! Ідеальна усмішка за вигідними цінами!
Акція на брекет-системи від провідного виробника Ormco! Вигідна пропозиція на встановлення брекет-системи!
Пакетні пропозиції включають комплекс процедур для фіксації та зміцнення рухомих зубів. Ці методи ефективні для відновлення функціональності та естетики зубного ряду.
Акція на тотальну імплантацію щелеп в мережі стоматологічних клінік "Люмі-Дент"!