Парадонтологічні клініки у Києві (8)

Мережева клініка
    Хірургічна стоматологія, Стоматологічна імплантологія, Парадонтологія

«Люмі-Дент» - це мережа стоматологічних клінік, яка використовує останні досягнення сучасної стоматології, а також стоматологічне обладнання провідних світових виробників. Ми – найкращий медичний центр у Києві. Під час перебування у клініках «Люмі-Дент» ми гарантуємо лише позитивні емоції, абсолютно безболісне лікування та сервіс найвищого рівня.

Стоматологічна клініка «Люмі-Дент» Позняки

• Пн-Вс: 8:00-21:00

вул. Левка Мацієвича 2/4. На карті

Солом'янський , м.Вокзальна

дивитись все
    Врач: Філіпенко  Дар'я  Володимирівна. Онлайн запись к врачу на сайте Doc.ua (044) 337-07-07

Філіпенко Дар'я Володимирівна

Лікар першої категорії.

Вартість прийому : 700 грн
    Врач: Мирошниченко Діана Володимирівна. Онлайн запись к врачу на сайте Doc.ua (044) 337-07-07

Мирошниченко Діана Володимирівна

Лікар другої категорії.

Вартість прийому : 700 грн
    Врач: Дашковська  Дар'я  Сергіївна. Онлайн запись к врачу на сайте Doc.ua (044) 337-07-07

Дашковська Дар'я Сергіївна

Лікар першої категорії.

• Оплата карткою,

Центр дентальної хірургії і стоматології професора Вєсової - це клініка з інноваційним підходом, заснована щелепно-лицьовим хірургом, доктором медичних наук, професором Оленою Петрівною Вєсовою. Філософія клініки - кожен пацієнт абсолютно унікальний і клініка забезпечує індивідуальний підхід ще

• Пн-Пт: 9:00-20:00
    • Сб: 9:00-18:00

пер. Бехтеревський, 14Г. На карті

Шевченківський , м.Лук'янівська

дивитись все
    Врач: Вєсова Олена Петрівна. Онлайн запись к врачу на сайте Doc.ua (044) 337-07-07

Вєсова Олена Петрівна

Пародонтолог

Лікар вищої категорії. Доктор медичних наук.

Вартість прийому : 1800 грн
    Врач: Кременська Ірина Василівна. Онлайн запись к врачу на сайте Doc.ua (044) 337-07-07

Кременська Ірина Василівна

Лікар вищої категорії.

Вартість прийому : 650 грн
    Врач: Кривошеєва Анна Ігорівна. Онлайн запись к врачу на сайте Doc.ua (044) 337-07-07

Кривошеєва Анна Ігорівна

Кандидат медичних наук.

Вартість прийому : 1200 грн
    Стоматологічна клініка
    Ортодонтія, Ортопедична стоматологія, Парадонтологія, Стоматологічна імплантологія, Стоматологія, Функціональна діагностика, Хірургічна стоматологія ще
    • Wi-Fi зона,

Стоматологічна клініка «32 перлини» - перша в Україні клініка нейром’язової стоматології. Уважна команда професіоналів та унікальні технології комплексного лікування щелепових суглобів та зубів в самому центрі Києва. ще

• Пн-Чт: 9:00-20:00
    • Сб: 9:00-20:00
    • Пт: вихідний

Кловський узвіз 14/24. На карті

Печерський , м.Кловська

дивитись все
    Врач: Шміголь  Наталя  Миколаївна. Онлайн запись к врачу на сайте Doc.ua (044) 337-07-07

Шміголь Наталя Миколаївна

Вартість прийому : 645 грн
    Стоматологічна клініка

Стоматологія «Brovchak Dental Clinic» – це сімейна справа, за яку лікарі медичного центру відповідають насамперед своїм ім'ям. Професіоналізм, уважність, чесність та відвертий підхід – кредо клініки. Brovchak Dental Clinic – стоматологія для тих хто цінує своє здоров'я! ще

• Пн-Пт: 9:00-21:00
    • Сб: 9:00-17:00

вул. Васильківська, 18. На карті

Голосіївський , м.Голосіївська, м.Деміївська, м.Васильківська

Стоматологічна клініка
    Ортодонтія, Ортопедична стоматологія, Парадонтологія, Стоматологічна імплантологія, Стоматологія, Хірургічна стоматологія, Ендодонтія ще
    • Wi-Fi зона,

Наша стоматологічна клініка — дорога до здорових усмішок. Ми віримо в магію усмішки, і прагнемо зробити її неперевершеною для всіх. Ви можете розраховувати на високу якість лікування, індивідуальний підхід та прозорі ціни. Кожен лікар — це досвідчений фахівець, готовий зробити все можливе, щоб ваша посмішка дарувала лише впевненість у собі. ще

• Пн-Сб: 9:00-20:00

вул. Предславинська 39. На карті

Печерський , м.Палац Україна

Стоматологічна клініка
    Дитяча стоматологія, Ортодонтія, Ортопедична стоматологія, Парадонтологія, Рентгенологія, Стоматологічна імплантологія, Стоматологія, Хірургічна стоматологія, Ендодонтія ще
    • Wi-Fi зона,

«Smile Medical Clinic» — це сучасна стоматологія, де турбота поєднується з досвідом, а професіоналізм — з комфортом. Вже понад 20 років наші кваліфіковані лікарі допомагають сім’ям зберігати здоров’я і красу усмішки. Ми працюємо на преміальному обладнанні Dentsply Sirona, що робить лікування швидким, безпечним та безболісним. Наша філосoфія — це увага до ваших відчуттів і результат, який перевершує очікування. ще

• Пн-Нд: 9:00-20:00

проспект Володимира Івасюка, 8 корпус 7. На карті

Оболонський , м.Почайна, м.Оболонь, м.Мінська

дивитись все
    Врач: Доскалова Анастасія Олегівна. Онлайн запись к врачу на сайте Doc.ua (044) 337-07-07

Доскалова Анастасія Олегівна

Вартість прийому : 900 грн
    Врач: Буштрук-Іванова Анна Анатоліївна. Онлайн запись к врачу на сайте Doc.ua (044) 337-07-07

Буштрук-Іванова Анна Анатоліївна

Вартість прийому : 550 грн
    Клініка
    Ортодонтія, Ортопедія, Парадонтологія, Стоматологія, Терапія, Хірургія ще
    • Wi-Fi зона,

PROZHEIKO dental studio — це про досвід, найсучасніші технології та лише індивідуальний підхід. Пропонуємо повний спектр стоматологічних послуг — від терапевтичного лікування до складних ортопедичних конструкцій. Усе для того, аби ваша усмішка сяяла ще яскравіше! ще

• Пн-Пт: 10:00-19:00
    • Сб: 9:00-15:00

бульвар Миколи Міхновського, 6-Б. На карті

Печерський , м.Звіринецька, м.Либідська

дивитись все
    Врач: Юзюк Олександра Миколаївна. Онлайн запись к врачу на сайте Doc.ua (044) 337-07-07

Юзюк Олександра Миколаївна

Вартість прийому : 800 грн
    Стоматологічна клініка
    Ортопедична стоматологія, Парадонтологія, Стоматологічна імплантологія, Стоматологія, Терапія, Хірургічна стоматологія ще
    • Wi-Fi зона,

Стоматологія в Києві на Лук’янівці повний спектр терапевтичних, хірургічних і ортопедичних послуг ще

• Пн-Пт: 10:00-19:00
    • Сб: 10:00-17:00