Київ
Лікар Стоматолог, Щелепно-лицьовий хірург, Пародонтолог, Імплантолог, Стоматолог-хірург Вєсова Олена Петрівна на Doc.ua
Доктор медичних наук
Щелепно-лицевий хірург, доктор медичних наук, професор кафедри щелепно-лицевої хірургії Національного університету охорони здоров’я України імені П.Л. Шупика, засновник клініки, імплантолог, пародонтолог. Автор кількох методик операцій, серед яких щадна гайморотомія. Олена Петрівна член Української асоціації щелепно-лицевих хірургів та хірургів-стоматологів, член міжнародної команди ITI, член редакційних колегій журналів “Journal of Diagnostics and Treatment of Oral and Maxillofacial Pathology” і “Сучасна стоматологія “. Професор Олена Петрівна Вєсова є автором понад 150 наукових статей, автор і співавтор 11 патентів, співавтор навчальних програм для лікарів за спеціальностями стоматологія та хірургічна стоматологія, провела більше 30 000 операцій. Область інтересів: щелепно-лицева хірургія, лікування запалень трійчастого нерву, атипове видалення зубів, гайморотомія, видалення кіст та новоутворень м’яких тканин і щелеп, кісткова пластика, лоскутні операції.
Відгуки

Як ми формуємо рейтинг?

• Рейтинг формується з відгуків пацієнтів, кваліфікації, наукового ступеня
  • Негативні випадки обов’язково розглядаються адміністрацією
  • Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг

Перевірені відгуки про лікаря 22 відгуки

Ольга 18 Жовтень 2024
Все чітко, по пунктах. Отримала якісну консультацію та необхідні рекомендації. Все сподобалось, відчувала себе віп-клієнтом. Приємний лікар, а також медичний персонал.
Наталія 18 Червень 2024
Артем Овчаренко 29 Травень 2024
Дякую лікарю за консультацію та ретельний підхід! Все зрозуміло та чітко, маю тепер розуміння з чим звернувся та як правильно лікуватись. Рекомендую клініку професора Вєсової!
Марина 30 Квітень 2024
Візит у клініку
Марина 30 Квітень 2024
Дякую, Олені Петрівні та Аліні Ігорівні за консультацію. Зверталась стосовно видалення зуба, але на щастя, виявилось, що є можливість його зберегти. Однозначно запишуся на лікування.
Анонім 17 Січень 2024
Все пройшло добре, дякую.
Тетяна 30 Січень 2023
Анатолій 24 Січень 2022
Нелли 05 Лютий 2021
Была на консультации у доктора Весовой Елены Петровны. Замечательный доктор! Внимательно отнеслась, все объяснила доступно и понятно. Я осталась довольна. Продолжать лечение буду в этой клинике.
станислав 21 Вересень 2020
1 2 3
Показати ще 10 Відгукиautorenew

Лікарі поблизу

Всі лікарі Київ