Спеціалізується на дітях з 4 років, всій очній патології дорослих, контактній корекції, прогресивних, офісних окулярах, складних випадках астигматизму та порушеннях бінокулярного зору, призматичній корекції різних видів косоокості.
Юлія Михайлівна каже: “Я люблю свою професію і вдячна долі, яка привела мене до неї шляхом несподіваного розподілу в університеті. Сьогодні я, як ніколи розумію, що така вже в нас робота: “Світячи іншим - згораю сам”; і тому намагаюсь не згоріти. Мої сили відновлює читання, написання віршів, волонтерська діяльність і, звісно, спілкування з близькими людьми”
Київ, вул. Митрополита Василя Липківського 16 В, 03035
Mолодий і перспективний офтальмолог, який займається консультацією та діагностикою дорослих. Спеціалізується на аметропії, патологіях переднього та заднього відрізка ока. Постійно розвивається у своїй професії, активно виступає на офтальмологічних конференціях і бере участь у наукових заходах, застосовуючи найсучасніші методи лікування та діагностики для своїх пацієнтів.
Лікар Швиденко Є.В. спеціалізується на діагностиці та лікуванні діабетичних захворювань очей, терапії очних хвороб, інструментальної та загальної діагностики, підборі склеральний лінз і ортокератологіі.
Лікар з 30-річним досвідом роботи. Провів понад 20 000 мікрохірургічних операцій різного ступеня складності. Член Європейського товариства катарактальних та рефракційних хірургів (ESCRS), член Американського товариства катарактальних та рефракційних хірургів (АSCRS), член асоціації офтальмологів України, які займаються хірургічною практикою.
Київ, пр. Червоної Калини, 10(Володимира Маяковського)
Наталя Вікторівна займається діагностикою та лікуванням очної патології у дітей: аномалій рефракції, косоокості, амбліопії, вродженої та спадкової патології очей. Лікар з 25-річним досвідом роботи. Проводить профілактичні огляди дітей згідно з Наказами МОЗ України. Здійснює підбір окулярів, контактних лінз. Учасник міжнародних конференцій.
Володимир Володимирович, головний лікар Київського центру «Ексімер». Кандидат медичних наук, лікар-офтальмолог вищої категорії. Спеціалізується на хірургії катаракти , рефракційній хірургії (лазерна корекція зору), лазерному лікуванні глаукоми. Також Володимир Володимирович проводить
інтравітреальне введення ліків.