Лікар спеціалізується на мікрохірургії ока, має великий досвід роботи. Під час роботи в клініці брала активну участь у впровадженні нових технологій лікування і діагностики захворювань ока та його придаткового апарату
Лікар з 28-річним досвідом роботи. Захистила дисертацію (2008) на тему «Підвищення ефективності фоторефрактивної кератектомії (ФРК) при корекції міопії високого ступеня». Є автором понад 30 статей та тез, опублікованих в Україні та за кордоном.
Лікар займається діагностикою та проведенням лікувальних процедур в офтальмології. Проводить контактну корекцію зору, лікування захворювань зорового нерва, глаукоми, катаракти.
Лікар спеціалізується на офтальмології. Проводить консультативний прийом, лазерну мікрохірургію очей (при патології сітківки), оптичну когерентну томографію і оптичну когерентну томографію з функцією ангіографії, флуоресцентну ангіографію, рефракційну терапію. Лікує захворювання і патології офтальмологічного профілю
Займається вітреоретинальною хірургією, яка представляє із себе складне комбіноване втручання на задньому відрізку ока, а саме на склоподібному тілі і сітківці
Олег Георгійович офтальмолог вищої категорії, кандидат медичних наук. Спеціалізується на ретинології, хірургічному лікуванні глаукоми і катаракти. Виконує флюоресцентну ангіографію, ангіо-оптичну когерентну томографію, лікування офтальмологічних захворювань за допомогою лазера. Займається лікуванням астигматизму, короткозорості, далекозорості, амбліопії, глаукоми, катаракти та ін.
Інна Анатоліївна - лікар-офтальмолог вищої категорії. Сфера її професійних інтересів охоплює весь комплекс діагностичних офтальмологічних досліджень, корекцію порушень зору, лікування патологій сітківки, рогівки, інших структур передньої камери ока.
Лікар-офтальмолог здійснює інструментальну і апаратну діагностику захворювань сітківки, терапію очних хвороб, виконує діагностику кератоконуса. Олександра Олегівна - фахівець в області ортокератології (корекції аномалій рефракції за допомогою спеціальних "нічних" лінз), підбирає склеральні лінзи
Спеціалізується на корекція міопії, гіперметропії,астигматизму, контактній корекції.
Сергій Анатолійович каже: “Мені подобається те що я роблю. Моя робота - моє натхнення. Працюючи з дітьми, я сам почуваюсь молодим, повним сил і натхнення продовжувати повертати зір своїм маленьким пацієнтам”