Досконало володіє діагностикою та методами лікування дитячих інфекційних захворювань, а також інших хвороб дитячого віку. Підбирає індивідуально схеми вакцинації, спостерігає дітей з хронічною патологією. Має глибоку теоретичну підготовку в питаннях ВІЛ-інфекції у дітей.
Ігор Володимирович вже більше 10-ти років займається лікуванням гострих кишкових захворювань (сальмонельоз, ротавірусна інфекція, шигельоз), повітряно-крапельних хвороб (кір, скарлатина, епідемічний паротит), інфекцій зовнішніх покривів і також трансмісивних і нетрансмісивних кров'яних інфекцій
Освіта: 2010-2014рр. спеціаліст, ВНЗ «Перший київський медичний коледж». У 2014 році з відзнакою закінчила ВНЗ «ПКМК» за фахом лікувальна справа. 2014-2020рр. спеціаліст, НМУ ім.О.О.Богомольця. Навчалась на медичному факультеті №2, здобула професійну кваліфікацію лікар. 2020-2021рр. лікар-спеціаліст, ІПО ім.О.О. Богомольця. Інтернатура за спеціалізацією «інфекційні хвороби», присвоєно звання лікаря-спеціаліста. Практичну частину проходила в ДУ «Інститут епідеміології та інфекційних хвороб ім. Л.В.Громашевського» НАМН України. У 2022р. - співавтор доповіді «Вплив COVID-19 на центральну нервову систему» на Міжнародній медичній виставці.
Доктор Янченко є передовим фахівцем в сфері інфектології та гепатології. Лікар займається всебічною терапією гепатитів всіх типів і форм, дегеративних процесів в печінці, паразитарних захворювань. З 2002 р. доктор Янченко успішно виконав понад 500 процедур з узяття біопсії печінки.
Тетяна Вікторівна спеціалізується на лікуванні дитячих інфекційних захворювань. Займається лікуванням кору, краснухи, вітряної віспи, скарлатини, коклюшу, епідемічного паротиту (свинка) та ін.
Лікар спеціалізується на лікуванні та діагностиці TORCH-інфекції, вірусних гепатитів, гострих кишкових інфекціях, повітряно-крапельних інфекціях, гельмінтозах.
Вадим Вікторович займається лікуванням дитячих отоларінгологічних, гастроентерологічних, урологічних, пульмонологічних захворювань. Проводить діагностику, терапію, консультує з питань вакцинації та грудного вигодовування.
Лікар спеціалізується на сімейній медицині, займається лікуванням широкого спектру внутрішніх захворювань дорослих пацієнтів і дітей. Олена Георгіївна надає діагностичну, консультативну, амбулаторно-поліклінічну допомогу в сфері терапії інфекційних хвороб, гастроентерології, шлунково-кишкових та інших патологій. Проводить розшифровку і аналіз ЕКГ, лабораторних досліджень