Кваліфікований лікар-інфекціоніст. Лікар має 5 років досвіду роботи у інфекційному стаціонарі, 1 рік роботи з ВІЛ-інфікованими пацієнтами та пацієнтами, які потребують до- або постконтактної профілактики. Лікар веде консультативний прийом.
Лікар спеціалізується на лікуванні та діагностиці інфекційних захворювань, кишкового тракту, дихальних шляхів, зовнішніх шкіряних покривів, інтоксикація організму тощо.
Юлія Антонівна - лікар інфекціоніст дитячий вищої кваліфікаційної категорії, зі стажем роботи 18 років. Спеціалізується на діагностиці та лікуванні дитячих інфекційних хвороб.
Лікар-інфекціоніст, кандидат медичних наук. Займається лікуванням на рівні міжнародних стандартів хворих хворобою Лайма, герпесвірусних уражень нервової системи. Бере участь в розробці клінічних протоколів лікування енцефалітів, арахноїдиту, арахноенцефаліту, розсіяного енцефаломієліту. Член Всеукраїнської асоціації інфекціоністів.
Освіта: 2010-2014рр. спеціаліст, ВНЗ «Перший київський медичний коледж». У 2014 році з відзнакою закінчила ВНЗ «ПКМК» за фахом лікувальна справа. 2014-2020рр. спеціаліст, НМУ ім.О.О.Богомольця. Навчалась на медичному факультеті №2, здобула професійну кваліфікацію лікар. 2020-2021рр. лікар-спеціаліст, ІПО ім.О.О. Богомольця. Інтернатура за спеціалізацією «інфекційні хвороби», присвоєно звання лікаря-спеціаліста. Практичну частину проходила в ДУ «Інститут епідеміології та інфекційних хвороб ім. Л.В.Громашевського» НАМН України. У 2022р. - співавтор доповіді «Вплив COVID-19 на центральну нервову систему» на Міжнародній медичній виставці.
Лікар інфекціоніст, до пріоритетних напрямків роботи якого входить лікування та профілактика інфекційних захворювань. Проводить консультативний прийом, огляд, первинну діагностику, підбір схеми лікування.