Доктор Кравець Т.В. займається комплексним педіатричним наглядом за дітьми, терапією загальнотерапевтичних захворювань, включаючи синдроми мальабсорбції, циклічної блювоти, лактазной недостатності і т.д., а також паразитарні та інфекційні хвороби.
Лікар Сіхарулідзе спеціалізується на діагностиці та лікуванні субфебрилітету, лихоманки неясного генезу, цирозу печінки, герпетичних / TORCH-інфекцій, лімфаденопатії, вірусних гепатитів та інших хвороб
Доктор Анна Олексіївна Заплотная - інфекціоніст і сертифікований гепатолог, доцент кафедри інфекційних хвороб. Останні 15 років активно займається лікуванням хронічних вірусних гепатитів та цирозів печінки, автор наукових статей і монографій, в тому числі зарубіжних. Також спеціалізується в діагностиці та лікуванні хвороби Лайма, нейроінфекцій, інших бактеріальних і паразитарних захворювань. Є експертом в області вакцинації.
Доктор Янченко є передовим фахівцем в сфері інфектології та гепатології. Лікар займається всебічною терапією гепатитів всіх типів і форм, дегеративних процесів в печінці, паразитарних захворювань. З 2002 р. доктор Янченко успішно виконав понад 500 процедур з узяття біопсії печінки.
Лікар Жигарєв поєднує клінічну практику з науковою та педагогічною діяльністю. Юрій Олександрович - автор декількох десятків наукових робіт, постійний учасник науково-практичних форумів лікарів. Як лікар-інфекціоніст має великий досвід лікування пацієнтів з нейроінфекціями, генітальним герпесом та іншими герпевірусними інфекціями, лайм-бореліоз, вірусними гепатитами, гельмінтозами та іншими паразитозами.
Лікар проводить терапію дитячих та дорослих інфекційних захворювань, гострих респіраторних вірусних інфекцій, паразитарних інвазій, інфекційних захворювань. Здійснює вакцинацію дітей
Педіатр вищої категорії, займається лікуванням захворювань за такими напрямками, як гастроентерологія, алергологія, пульмонологія і неврологія, дитячих інфекційних хвороб. Проводить електрокардіограму, консультативний прийом дітей до 18 років. Призначає індивідуальну терапію в умовах денного стаціонару. Здійснює довготривалу курацию пацієнтів з хронічними патологіями
Ігор Анатолійович - кандидат медичних наук,
автор понад 80 друкованих робіт з питань інфекційної патології. В сферу професійних інтересів Ігоря Анатолійовича входить лікування гепатитів, що протікають в хронічній формі. Даний фахівець працює інфекціоністом понад 32 років, він компетентний в лікуванні хронічних вірусних гепатитів (B, C), захворювань печінки, хвороби Лайма, інфекційного мононуклеозу і глистних інвазій.