Київ

за ціною arrow_upward
за стажем arrow_upward
за кількістю відгуків arrow_upward
Лікар Уролог, Хірург Потолочний Ігор Петрович на Doc.ua
Ігор Петрович - фахівець в таких напрямках медицини, як дитяча та доросла урологія, а також хірургія. Проводить лікування захворювань сечостатевої системи: запальних процесів, сечокам'яної хвороби, чоловічих венеричних захворювань, простатиту і ін. Підбирає індивідуальні схеми лікування для кожного пацієнта. Успішно поєднує лікарську і наукову діяльність
Лікар Пластичний хірург, Хірург Пасічник Андрій Валерійович на Doc.ua
Лікар Андрій Валерійович - пластичний хірург, хірург з 19-ти річним досвідом. Є членом Всеукраїнської асоціації реконструктивних, естетичних і пластичних хірургів. Лікар володіє всіма методиками, застосовуваними в сучасній пластичній хірургії та естетичній медицині, такими як лазерна хірургія, контурна пластика і ін'єкційна косметологія.
Лікар Флеболог, Хірург, Судинний хірург Саввіді Іван Савич на Doc.ua
Флеболог, судинний хірург, хірург - Іван Савич займається сучасною судинною хірургією хронічних і підгострих патологій венозного русла нижніх кінцівок, включаючи проведення склеротерапії, ендовазальної лазерної коагуляції і класичної хірургію судин. Проводить лікування варикозу, а також лікування пацієнтів з загальнохірургічною патологією
Лікар Хірург, Дерматоонколог Четвертушкін Валерій Валерійович на Doc.ua
Валерій Валерійович спеціалізується на амбулаторно-поліклінічній хірургії в повному обсязі, виконує будь-які хірургічні втручання, включаючи лапароскопічні захворювання органів черевної порожнини. Проводить діагностику і лікування новоутворень шкіри, підшкірної клітковини, внутрішніх органів
Лікар Офтальмолог, Хірург, Хірург-офтальмолог Приходько  Наталія Миколаївна на Doc.ua
Приймає пацієнтів різного віку, спеціалізується на складних випадках запальних захворювань переднього відрізка ока. Володіє сучасними методами хірургічного лікування захворювань, естетичної корекції століття і периорбітальної зони. Проводить діагностику зору з подальшим призначенням окулярів і контактних лінз
Лікар Отоларинголог, Пластичний хірург, Хірург Компанієць Олег Анатолійович на Doc.ua
Доктор медичних наук
Доктор медичних наук, заслужений лікар України, лікар-отоларинголог вищої категорії. Спеціалізується на проведенні функціональної ринопластики (пластика носа), за роки своєї роботи виконав понад 10 000 успішних операцій в отоларингології
Лікар Уролог, Хірург Латишов Костянтин Володимирович на Doc.ua
Дитячий хірург і уролог вищої категорії проводить діагностику і лікування дітей із захворюваннями, що стосуються дитячої хірургії та урології. Постійно освоює нові методики оперативного лікування, зокрема, в неонатології та лапароскопії
Лікар Мамолог, Онколог, Проктолог, Хірург Коцубанов Костянтин Вікторович на Doc.ua
Доктор Коцубанов володіє широким спектром мініінвазивних хірургічних методик терапії геморою і інших патологічних утворень і порушень в проктології. Костянтин Вікторович вільно оперує всіма ендоскопічними методиками досліджень проктологічних захворювань. Також доктор Коцубанов є досвідченим баріатричним хірургом.
Лікар Проктолог, Хірург, Ендоскопіст Жуков Ігор Євгенійович на Doc.ua
Лікар першої категорії
Досвідчений лікар проводить діагностику і лікування захворювань. Використовує такі методи досліджень, як: гастроскопія, колоноскопія. Займається проведенням геморроідектомії, латексного лігування гемороїдальних вузлів, хірургією м'яких тканин, герніопластики
Лікар Проктолог, Хірург Подолян Володимир Миколайович на Doc.ua
Володимир Миколайович є кваліфікованим абдомінальним хірургом і хірургом загальної практики. Доктор проводить найширший спектр оперативних втручань в ургентній хірургії, плановій хірургії, хірургії судинних патологій