Сторінка 34: Хірурги Києва

clear
Лікар Хірург, Ендоскопіст, Хірург-онколог Антонов Євген  Олексійович на Doc.ua
Антонов Євген Олексійович приймає в клініці "Оксфорд Медікал" за адресою: вул. Глибочицька, 40X. Лікар онколог-хірург вищої категорії, ендоскопіст. Закінчив Українську медичну стоматологічну академію 1997 року. Пройшов інтернатуру із загальної хірургії в Одеському державному медичному університеті та спеціалізацію з онкохірургії та ендоскопії в Національній медичній академії післядипломної освіти ім. Щупика. Щупика. Стаж роботи в онкохірургії та ендоскопії становить понад 20 років. Автор численних наукових публікацій.
Лікар Хірург, Хірург-онколог Гриб  Олександр  Михайлович на Doc.ua
Лікар Хірург Дзюман Оксана Володимирівна на Doc.ua
Лікар першої категорії
Лікар спеціалізується на невідкладних хірургічних станах у дітей (апендицит, дивертикул Меккеля, інвагінація кишечника, спайкова кишкова непрохідність, виразкова хвороба шлунка та ДПК і їх ускладнення) і на плановій хірургії у дітей (пахові і пупкові грижі, водянка яєчок, кіста сім'яного канатика, фімоз , доброякісні новоутворення). Займається лікуванням синдрому хронічних закрепів у дітей і захворювань прямої кишки (тріщини, поліпи), гнійні захворювання (врослий ніготь, пароніхій, фурункул, абсцес)
Лікар Проктолог, Хірург Луценко Дмитро Володимирович на Doc.ua
Лікар Хірург Дерев'янко Олександр Володимирович на Doc.ua
Лікар другої категорії
Олександр Володимирович спеціалізується на лікуванні доброякісних утворень шкіри і м'яких тканин (фіброми, ліпоми, папіломи), гнійних захворювань шкіри і підшкірної клітковини (фурункули, абсцеси, флегмони) та інших захворювань хірургічного профілю
Лікар Проктолог, Флеболог, Хірург, Судинний хірург Гречка Тетяна Григорівна на Doc.ua
Флеболог, проктолог вищої категорії, займається терапією патологічних процесів в судинах нижніх кінцівок, включаючи хронічну венозну недостатність, варикоз, тромбофлебіт, тромбоз і т.д.
Лікар Акушер-гінеколог, Гінеколог, Мамолог, Проктолог, Хірург Желтонозька Юлія Борисівна на Doc.ua
Лікар першої категорії
Лікар гінеколог, хірург, фахівець з управління охороною здоров'я. Провідні напрямки медичної діяльності - консервативна і оперативна гінекологія, мамологія, малоінвазивна хірургія, проктологія. Відмінно володіє і щодня вдосконалює сучасні навички оперативних і консервативних методик лікування різноманітної гінекологічної та хірургічної патології
Лікар Проктолог, Хірург Іванченко Ольга Петрівна на Doc.ua
Лікар другої категорії
Хірург-проктолог, має багаторічний досвід клінічної роботи, володіє всіма сучасними методами діагностики, консервативного та малоінвазивного (безопераційного) лікування проктологічних захворювань, також досконало володіє технікою хірургічних втручань при проктологічній патології. Лікар згідно з правилами проходить курси удосконалення та стажування, як у вітчизняних, так і зарубіжних клініках (Польща, Чехія). Проводить ендоректальне УЗД (прямої кишки) і анального каналу
Лікар Пластичний хірург, Хірург Валіхновський Ростислав Любомирович на Doc.ua
Заслужений лікар України, видатний український пластичний і реконструктивний хірург більше з 20-річним досвідом роботи. Віце-президент Всеукраїнської асоціації пластичних реконструктивних естетичних хірургів (ВАПРЕХ), кандидат медичних наук. З 2005 по 2010 рр. був особистим лікарем президента України. Завдяки унікальному дару, колосальному досвіду і фундаментальним знанням доктор Валіхновський і його клініка з 2012 року були обрані в якості партнера і експерта найпопулярніших телевізійних проектів - «Поверніть мені красу» ( «1 + 1»), «Я соромл
Лікар Проктолог, Хірург Чіхрадзе Олександр Костянтинович на Doc.ua
Доктор спеціалізується на флебології і судинній хірургії. Проводить оперативне лікування захворювань прямої, товстої кишки, анального проходу, параанальної зони. У наданні медичної допомоги використовує високотехнологічне обладнання: апарат радіохвильової хірургії, УЗ-скальпель, електрохірургічні комплекси