Київ

за ціною arrow_upward
за стажем arrow_upward
за кількістю відгуків arrow_upward
Лікар Онколог, Проктолог, Хірург Пироговський Володимир Юрійович на Doc.ua
Завідувач відділенням проктології Київської обласної клінічної лікарні. Хірург-проктолог, УЗД-фахівець, онколог. Професійні інтереси - лікування анальної тріщини, геморою, ректовагінального свища, паропроктиту (в гострій/хронічній формі), поліпа кишечника, коліту, хвороби Крона та ін.
Лікар Хірург, Ендокринолог Ульянченко В'ячеслав Михайлович на Doc.ua
Лікар-ендокринолог, хірург (вища категорія), проводить УЗД і ТАПБ (пункційну біопсію) щитовидної залози з метою лікування різноманітних патологій щитовидної залози.
Лікар Хірург Іванов Ігор Анатолійович на Doc.ua
Лікар-хірург (вища категорія), спеціалізується на абдомінальній хірургії, проктології, флебології. Проводить лапароскопічну холецистектомію, герніопластику, лапароскопічне ушивання перфорації шлунка, 12-палої кишки, а також операції на шлунку, прямої, товстій кишки та ін.
Лікар Проктолог, Хірург Корнієнко Олександр Володимирович на Doc.ua
Хірург-проктолог вищої категорії виконує операції на черевній порожнині, використовує алопластичні і аутопластичні методи лікування гриж черевної стінки. Проводить хірургічне лікування захворювань товстої і прямої кишки, застосовує силові лазери в загальній і естетичній хірургії і проктології. Лікує гнійні захворювання шкіри, видаляє доброякісні утворення
Лікар Проктолог, Хірург Яремчук Гнат Олександрович на Doc.ua
Кандидат медичних наук, лікар вищої категорії, провідний проктолог, оперує всіма методами лікування запальних захворювань аноректальної області і прямої кишки, включаючи лігування латексними кільцями, трансанальну гемороїдальну деартерилізацію та ін.
Лікар Онколог, Проктолог, Хірург Звіріч Віталій Васильович на Doc.ua
Кваліфікований хірург, зі спеціалізацією на онкології, проктології, торакальної хірургії та УЗ-діагностики. Проводить всі види операцій, володіє сучасними мініінвазивних методик. Проходив стажування за кордоном.
Лікар Хірург Іванов Микола Андрійович на Doc.ua
Олексій Андрійович - заслужений лікар України. Проводить операції на черевній порожнині, оперативні втручання при урологічній патології, захворюваннях шлунка, жовчовивідних шляхів. Видаляє всі види гриж, лікує гнійні захворювання, варикозну хворобу.
Лікар Хірург Колосович Ігор Володимирович на Doc.ua
Доктор медичних наук
Ігор Володимирович є висококваліфікованим фахівцем в області лапароскопічної хірургії. Проводить оперативну терапію при захворюваннях товстої і тонкої кишки, шлунка, жовчовивідних шляхів, абдомінальної онкології. Володіє методиками хірургічного лікування варикозної хвороби.
Лікар Хірург Адамчук Олег Анатолійович на Doc.ua
Проводить видалення новоутворень підшкірної жирової клітковини і шкіри (атером, невусів, папілом, ліпом і ін.), Накладення косметичних швів. Спеціаліст по хірургії «по швидкій допомозі» - розтин флегмони, «врослого нігтя», висічення некротизованих тканин, видалення сторонніх тіл м'яких тканин та ін.
Лікар Пластичний хірург, Хірург Дадаян Варсік Ашотовна на Doc.ua
Варсік Ашотовна є кваліфікованим лікарем у галузі загальної та пластичної хірургії. Спеціалізується на пластичній, реконструктивній, естетичній хірургії. Проводить контурну пластику обличчя, збільшення/зменшення молочних залоз, ліпосакції, ліпофіллінг та інші. Володіє методами малоінвазивних процедур, лапароскопічної хірургії, невідкладних втручань. Є автором наукових статей і двох патентів з питань хірургічних втручань. Володіє англійською мовою