Завідувач відділенням проктології Київської обласної клінічної лікарні. Хірург-проктолог, УЗД-фахівець, онколог. Професійні інтереси - лікування анальної тріщини, геморою, ректовагінального свища, паропроктиту (в гострій/хронічній формі), поліпа кишечника, коліту, хвороби Крона та ін.
Лікар-ендокринолог, хірург (вища категорія), проводить УЗД і ТАПБ (пункційну біопсію) щитовидної залози з метою лікування різноманітних патологій щитовидної залози.
Лікар-хірург (вища категорія), спеціалізується на абдомінальній хірургії, проктології, флебології. Проводить лапароскопічну холецистектомію, герніопластику, лапароскопічне ушивання перфорації шлунка, 12-палої кишки, а також операції на шлунку, прямої, товстій кишки та ін.
Хірург-проктолог вищої категорії виконує операції на черевній порожнині, використовує алопластичні і аутопластичні методи лікування гриж черевної стінки. Проводить хірургічне лікування захворювань товстої і прямої кишки, застосовує силові лазери в загальній і естетичній хірургії і проктології. Лікує гнійні захворювання шкіри, видаляє доброякісні утворення
Кандидат медичних наук, лікар вищої категорії, провідний проктолог, оперує всіма методами лікування запальних захворювань аноректальної області і прямої кишки, включаючи лігування латексними кільцями, трансанальну гемороїдальну деартерилізацію та ін.
Кваліфікований хірург, зі спеціалізацією на онкології, проктології, торакальної хірургії та УЗ-діагностики. Проводить всі види операцій, володіє сучасними мініінвазивних методик. Проходив стажування за кордоном.
Олексій Андрійович - заслужений лікар України. Проводить операції на черевній порожнині, оперативні втручання при урологічній патології, захворюваннях шлунка, жовчовивідних шляхів. Видаляє всі види гриж, лікує гнійні захворювання, варикозну хворобу.
Ігор Володимирович є висококваліфікованим фахівцем в області лапароскопічної хірургії. Проводить оперативну терапію при захворюваннях товстої і тонкої кишки, шлунка, жовчовивідних шляхів, абдомінальної онкології. Володіє методиками хірургічного лікування варикозної хвороби.
Проводить видалення новоутворень підшкірної жирової клітковини і шкіри (атером, невусів, папілом, ліпом і ін.), Накладення косметичних швів. Спеціаліст по хірургії «по швидкій допомозі» - розтин флегмони, «врослого нігтя», висічення некротизованих тканин, видалення сторонніх тіл м'яких тканин та ін.
Варсік Ашотовна є кваліфікованим лікарем у галузі загальної та пластичної хірургії. Спеціалізується на пластичній, реконструктивній, естетичній хірургії. Проводить контурну пластику обличчя, збільшення/зменшення молочних залоз, ліпосакції, ліпофіллінг та інші. Володіє методами малоінвазивних процедур, лапароскопічної хірургії, невідкладних втручань. Є автором наукових статей і двох патентів з питань хірургічних втручань. Володіє англійською мовою