Дніпро

за ціною arrow_upward
за стажем arrow_upward
за кількістю відгуків arrow_upward
Лікар Гастроентеролог Ягмур Світлана Самойловна на Doc.ua
Провідний співробітник відділення патології печінки і підшлункової залози Інституту гастроентерології НАМН України, захисту кандидат медичних наук, категорія лікаря - висшая.Занімается раннім визначенням і подальшим лікуванням різних за своєю етіологією патологій органів шлунково-кишкового тракту.
Лікар Гастроентеролог, Кардіолог, Терапевт Сазонова Таїсія Володимирівна на Doc.ua
Лікар терапевт вищої категорії, з індивідуальним підходом до кожного пацієнта і великим стажем роботи - майже 50 років. Таїсія Володимирівна володіє двома сертифікатами з біологічної медицини, проводить консультативний прийом, діагностику та лікування широкого спектру захворювань в області терапії, гастроентерології та кардіології.
Лікар Гастроентеролог Демешкіна Лариса Вікторівна на Doc.ua
Лікар-гастроентеролог більше 30-ти років займається лікуванням хворих з хронічними захворюваннями стравоходу, шлунка, кишечника, жовчного міхура, підшлункової залози, печінки та ін. Компетентна у проведенні ендоскопічних досліджень. Регулярно підвищує кваліфікацію на міжнародних курсах
Лікар Гастроентеролог Завгородня Наталія Юріївна на Doc.ua
Дитячий гастроентеролог першої категорії, проводить відеоендоскопія, а також займається лікуванням таких проблем зі здоров'ям, як гастрит, панкреатит, коліт, дуоденіт, виразкова хвороба, гастроентероколіт, гастродуоденіт і ін.
Лікар Гастроентеролог, Дієтолог, Терапевт Борисова Юлія Василівна на Doc.ua
Лікар другої категорії
Займається лікуванням і профілактикою захворювань шлунково-кишкового тракту у дорослих. Є експертом у лікуванні всіляких патологій слизової шлунка, функціональних розладів кишечника, рефлюксної хвороби, патологій печінки і жовчного міхура різного генезу, харчових розладів
Лікар Гастроентеролог Закревська Олена Валентинівна на Doc.ua
Лікар гастроентеролог, кандидат медичних наук, тривалий час працювала терапевтом, тому проводить комплексне лікування пацієнта при проблемах з шлунково-кишковим трактом. До компетенції лікаря входить лікування панкреатиту, виразкової хвороби, гастриту, дуоденіту і ін.
Лікар Гастроентеролог Зейкина Олеся Анатоліївна на Doc.ua
Лікар спеціалізується на гастроентерології для дітей. Займається лікуванням розладів жовчного міхура, жовчовивідних шляхів, підшлункової залози, захворювань кишечника
Лікар Гастроентеролог, Терапевт Яновська Ірина Яківна на Doc.ua
Лікар загальної практики спеціалізується на діагностиці та лікуванні захворювань терапевтичного профілю, проводить консультування пацієнтів з проблемами за частиною гастроентерології - з виразковою хворобою шлунка, гострими та хронічними холециститами і панкреатитами, а також кулькулезним холециститом і гастроезофагеальною рефлюксною хворобою (ГЕРХ)
Лікар Гастроентеролог Гладкова Раїса Максимівна на Doc.ua
Гастроентеролог, досвід роботи в гастроентерології - понад 40 років, спеціаліст вищої категорії, автор наукових статей в періодичних спеціалізованих медичних виданнях, область професійної діяльності - рання діагностика і терапія патологій підшлункової залози, печінки (гепатоз, цироз), шлунка, дванадцятипалої кишки та інших захворювань травних органів різної етіології.
Лікар Гастроентеролог, Радіолог Березень Олена Стефанівна на Doc.ua
Лікар другої категорії
Олена Стефанівна проводить консультативний прийом, виконує лікувальну гідроколонотерапію, лікувальний апаратний лімфодренажний масаж.
chevron_left 4
Показати ще 3 Лікаріautorenew
5 chevron_right