Любов Михайлівна – гастроентеролог, лікар вищої категорії, кандидат медичних наук. Спеціалізується на лікуванні на хвороб ШКТ (виразкова хвороба шлунка та 12-палої кишки, гастрит, коліт, захворювання печінки та панкреатит різної етіології)
Зак Максим Юрійович
доктор медичних наук, професор,
завідувач кафедри терапевтичних дисциплін
Чорноморського Національного університету імені Петра Могили.
Лікар - гастроентеролог вищої категорії.
Стоян Надія Євгенівна – лікар нового покоління, займається діагностикою та терапією відхилень, що виникають у травній системі: запалень, інфекцій, онкологічних, аутоімунних та функціональних захворювань.
Лікар проводить консультативний прийом і діагностику захворювань внутрішніх органів, інтерпретує результати лабораторних та інструментальних методів дослідження. Займається лікуванням захворювань дихальної системи, травної системи, серцево-судинних захворювань
Василь Васильович є експертом в лікуванні всіляких патологій слизової шлунка, функціональних розладів кишечника, рефлюксной хвороби, патологій печінки і жовчного міхура різного генезу, харчових розладів і ін.
Лікар гастроентеролог, має першу категорію, займається лікуванням хвороб травної і дихальної систем у дорослих пацієнтів і дітей - дисбактеріозу, гастриту, дуоденіту, панкреатиту, коліту, виразкової хвороби та ін.
У професійні інтереси Олени Олександрівни входить медичний супровід, а також спостереження за розвитком дітей, навчання правильному догляду за дитиною, розвитку і вихованню, надання невідкладної допомоги
Провідний співробітник відділення патології печінки і підшлункової залози Інституту гастроентерології НАМН України, захисту кандидат медичних наук, категорія лікаря - висшая.Занімается раннім визначенням і подальшим лікуванням різних за своєю етіологією патологій органів шлунково-кишкового тракту.