Лікар спеціалізується на діагностиці та лікуванні шкірних захворювань та інфекцій, які передаються статевим шляхом. Видаляє родимки, папіломи, бородавки. Займається лікуванням демодекозу, герпесу, осередкової алопеції, оніхомікозу, нейродерміту, екземи, псоріазу та ін.
Кривко Світлана Василівна — лікар-дерматовенеролог вищої категорії, дерматоонколога, дитячий дерматолог. Досвід роботи з пацієнтами з різними шкірними захворюваннями, діагностика та видалення новоутворень на шкірі (невуси і базаліоми), займається лікуванням і профілактикою захворювань шкіри, волосистої частини голови і нігтьових пластин, робить лабораторну діагностику демодекозу. Має досвід діагностики та лікування захворювань шкіри у дітей будь-якого віку. Лікування псоріазу (фототерапія).
Доктор Кочерга О.Е. має величезний досвід у визначенні і терапії патологій шкірного покриву і слизових. У своїй роботі Олег Євгенович активно використовує методики дермато- і трихоскопії, а також вдається до лабораторного аналізу. Доктор Кочерга надає допомогу при інфекціях шкіри, аутоімунних шкірних патологіях, алергічних дерматитах і т.д.
Ігор Іванович Нороха є досвідченим фахівцем по дерматовенерології, він веде медичну практику понад 30 років. Доктор Нороха спеціалізується на лікуванні хвороб, що вражають шкірні покриви, її придатки (волосся, нігті)
Вадим Олександрович є керівником клініки «Чоловік і жінка». Маючи вищу кваліфікаційну категорію, лікар допомагає при гострому і хронічному простатиті, ЗПСШ, безплідді та інших небезпечних патологіях. Регулярно поповнює знання відвідуючи міжнародні майстер-класи, семінари і конференції.
Лікар-дерматовенеролог. Проводить консультативний прийом і здійснює діагностику і лікування гострих і хронічних захворювань шкірного покриву і похідних - волосся, нігтів, а також слизової оболонки. Лікування проводиться як хірургічним методом, так і за допомогою медикаментів.
Юлія Юріївна, маючи вагомий досвід робіт, допомагає вирішити проблеми дерматовенерологічного профілю: лікування інфекцій, захворювань, що передаються статевим шляхом, проблеми шкірного покриву.