add_box Акушерство Аллергология Анестезиология Гастроэнтерология Гематология Гинекология ... еще
Парковка Детская комната Оплата карточкой Wi-Fi зона
Клиника ВИВА предоставляет услуги для догослых и детей с 9 до 21. Прием специалистов по всем специальностям, функциональная диагностика, медицинские манипуляции, операционная, скорая помощь, травмопункт, перевозка больных по Киеву, за пределами города, по Украине. Широкий спектр услуг, удобное расположение и радушный персонал.
access_time_filled пн - вс : 9:00 - 21:00
Дерматоскопия
Офтальмоскопия
Отоскопия
Кольпоскопия
Функциональная диагностика (ЭКГ, спирография)
Лабораторная диагностика, экспресс-тесты
Проверенные отзывы о клинике
Наталія 25 Март 2025
Не дуже сподобалось те, що ціна вказується не остаточна, спочатку консультація з оглядом це одна ціна, потім мені зателефонували і сказали, що забули порахувати набір, вже інша ціна. На мою думку, це не серйозно.
Сергій 05 Февраль 2025
Клініка сподобалася, планую подальше лікування в цій клініці, дякую.
Людмила 19 Январь 2025
Нам все сподобалося в цій клініці.
Інна 23 Ноябрь 2024
В клініці обслуговуюся давно, як завжди я задоволена
Вадим 13 Июль 2024
В клініці не було світла, генератора в клініці немає, це дуже погано. В клініку до лікаря я їхав через все місто, потім довелося їхати в іншу лікарню. Як в такий час не мати генератор в клініці? Лікар, Викович Христина Юріївна, молодець! Не дивлячись на те, що вимкнули світло в клініці, лікар зробила все що могла зі свого боку, все оглянула. Питання не вирішилося, хоча лікар намагалася допомогти. Роботу лікаря оцінюю найвищою оцінкою, за організацію роботи клініки найнижчий бал