Клініки Дієтологічні у Києві - Солом'янського району (7)
- Пн-Пт: 8:00-19:00
- Пн-Сб: 8:00-22:00
- Паркінг,
- Пн-Вс: круглосуточно
- Оплата карткою,
«HealthyWay» — центр дієтології, нутриціологіїта психотерапії, створений для людей які хочуть змінити своє здоров'я та фізичний стан на краще. Наша місія – це допомога людям у досягненні власної гармонії. Ми віримо, що комбінація збалансованого харчування та психологічної підтримки може позитивно впливати на Ваше благополуччя та допомогти у досягненні будь-яких життєвих цілей. Після відвідин «HealthyWay» пацієнти позбавляються існуючих стереотипів і міфів про їжу, вчаться грамотно розбиратися в раціоні, коригують харчування, виключаючи помилки з урахуванням індивідуальних особливостей кожної людини. ще
Лікарі дієтологи в даній клініці
дивитись всеІнститут Клінічної Медицини є медичним центром, де ви можете отримати кваліфіковані консультативні послуги спеціалістів всіх профілів, пройти якісні і тільки дійсно вам необхідні діагностичні дослідження, а також отримати комплексне, а головне - ефективне лікування, згідно з українськими і європейськими стандартами охорони здоров'я. В Інституті Клінічної Медицини ви можете пройти лабораторну, ультразвукову та ендоскопічну діагностику, тут приймають лікарі гінекологи, дерматологи, кардіологи, урологи, неврологи, ендокринологи та інші фахівці, які готові завжди допомогти вам ще
вул. Вадима Гетьмана, 3. На карті
Солом'янський , м.Шулявська
Лікарі дієтологи в даній клініці
дивитись всеConsilium Medical - сучасний багатопрофільний медичний центр, відмінною рисою якого є командне рішення найскладніших клінічних ситуацій. До послуг пацієнтів медичного центру Consilium Medical повний спектр діагностичних, консультативних, лабораторних послуг, а також комфортабельний стаціонар і ультрасучасні методики хірургічних втручань. Мультидисциплінарний підхід і застосування міжнародних стандартів лікування - основа роботи фахівців нашого медичного центру
вул. Ревуцького 6 . На карті
Дарницький , м.Харківська, м.Позняки
вулиця Глибочицька, 17. На карті
Подільський , м.Лук'янівська, м.Контрактова площа
Лікарі дієтологи в даній клініці
дивитись всеСпеціалізований маммологічний центр в Києві - перший в Україні в своєму напрямі. У центрі проводять профілактичний огляд, діагностику та лікування, в т.ч. оперативне, здійснюють естетичну корекцію молочних залоз. Жінка отримує не тільки компетентну медичну допомогу, а й психологічну підтримку ще
пр-т Валерія Лобановського, 17. На карті
Солом'янський , м.Голосіївська, м.Деміївська, м.Вокзальна, м.Васильківська, м.Палац Україна, м.Олімпійська
Клініка «Гіппократ» надає широкий спектр медичних послуг для всієї сім'ї. Тут працюють досвідчені фахівці, які проводять профілактичні, консультативні огляди і діагностичні процедури в таких напрямках: гінекологія, урологія, венерологія, наркологія, гастроентерологія, отоларингологія, дерматологія, хірургія, анестезіологія, кардіологія, мамологія, трихологія та ін. ще
бульвар Вацлава Гавела, 4. На карті
Солом'янський , м.Берестейська, м.Шулявська
«МПКлініка» — це багатопрофільний медичний центр, який спеціалізується на діагностиці, лікуванні та профілактиці захворювань усіх органів та систем, відновленні (фізична реабілітація) пацієнтів після операцій, отриманих травм, перенесених захворювань тощо ще
вул. Святослава Хороброго, 5 (Народного Ополчення). На карті
Солом'янський , м.Політехнічний інститут
OUTRÈ CLINIC - центр здоров'я та краси основним нашим завданням та ідеологією є турбота про здоров'я людини та запобігання хворобам раніше, ніж стан організму дав збій ще
дивитись все