Лікар Гастроентеролог, Дієтолог, Терапевт Євтушенко Ірина Миколаївна на Doc.ua

Відгуки про Євтушенко Ірина Миколаївна

Ірина Миколаївна проводить консультацію пацієнтів з проблемами шлунково-кишкового тракту з урахуванням вікових та індивідуальних особливостей. Лікар використовує свій багаторічний досвід для досягнення швидкого результату лікування. Ірина Миколаївна використовує свої знання доказової медицини, нутрицевтиків та додаткові знання антивікової медицини.
Відгуки

Як ми формуємо рейтинг?

• Рейтинг формується з відгуків пацієнтів, кваліфікації, наукового ступеня
  • Негативні випадки обов’язково розглядаються адміністрацією
  • Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг

Перевірені відгуки про лікаря 152 відгуки

29 Квітень 2026
Дуже уважна і розумна лікарка, рекомендую!
Крістіна 24 Квітень 2026
Тетяна 25 Березень 2026
Лікар чудовий. Консультація дуже професійна та по суті питання. Розібралася в проблемі та назначила курс лікування. Дуже вдячна за уважність і компетентність.
Денис 02 Березень 2026
Богдан 10 Лютий 2026
Ірина Миколаївна уважно вислухала на консультації надала рекомендації. Все сподобалось рекомендую
Яна 09 Січень 2026
Ірина Миколаївна дуже гарна, розумна та компетентна лікарка, все мені пояснила дуже доступно, надала корисні рекомендації, дуже дякую, я повністю задоволена консультацією.
Аліна 08 Січень 2026
Мені все сподобалося на візиті в лікаря, я усім задоволена.
Артем 07 Січень 2026
Це була первина консультація, мені сподобалось. Лікарка дуже уважно все вислухала, доброзичлива.
Сергій 04 Січень 2026
Валерія 22 Грудень 2025
Залишилася усім задоволена. Дякую.
check Перевірений пацієнт Онлайн-візит
Показати ще 10 Відгукиautorenew
5 6 7 8 9 10 11

Лікарі поблизу