Іванна Василівна - Ваш персональний експерт здоров'я та харчування — лікар-нутриціолог і дієтолог, який змінить ваше життя!
Професійність і досвід: лікар із багаторічним досвідом роботи в галузі дієтології та нутріціології.
Спеціалізується на розробці індивідуальних програм харчування для пацієнтів із різними медичними потребами та цілями. Її методи базуються на сучасних наукових дослідженнях і враховують фізіологічні особливості кожного пацієнта.
Комплексний підхід до вашого здоров'я!
Фахівець лікує: Ожиріння — допомагає позбутися зайвої ваги без шкоди для здоров'я.
Анорексію та булімію — надає підтримку в подоланні психологічних та фізичних наслідків розладів харчової поведінки.
Компульсивне переїдання — розробляє ефективні стратегії контролю апетиту.
Цукровий діабет — створює спеціалізовані плани харчування для контролю рівня цукру в крові.
Шкірні захворювання — підбирає дієту, яка покращує стан шкіри та зменшує прояви акне, дерматитів тощо.
Індивідуальні рішення для кожного!
Вона знає, що кожен організм унікальний. Саме тому всі рекомендації складаються з урахуванням вашого способу життя, стану здоров'я та смакових уподобань.
Ви отримуєте не просто список продуктів, а повноцінний план трансформації, який допоможе вам почуватися краще, виглядати молодше і бути енергійнішими.
Результати, які надихають!
З цим лікарем ви досягнете своїх цілей, адже його пацієнти вже відчули на собі зміни: стабілізація ваги, покращення роботи внутрішніх органів, нормалізація настрою та емоційного стану.
Не відкладайте на завтра!
Запишіться на консультацію вже сьогодні та зробіть перший крок до здорового, щасливого майбутнього.
З вашим здоров'ям працюватиме не просто лікар, а ваш особистий наставник, який допоможе відновити баланс у тілі та душі.
Довірте своє здоров'я професіоналу — зробіть вибір на користь якості!
Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг
Перевірені відгуки про лікаря 84 відгуки
Ірина 30 Грудень 2024
Лікар дуже сподобався, консультація пройшла чудово.
Людмила 13 Листопад 2024
У мене дуже хороші враження, спілкувалися онлайн, знайшли проблемні місця. Лікар призначив аналізи та продовжуємо роботу далі. Онлайн консультація пройшла без зауважень
Анна 05 Вересень 2024
Онлайн консультація сподобалася, я задоволена, дякую.
Аріна 22 Липень 2024
Лікар чудова, приємна жінка. Чудово надала консультацію, дала чітке розуміння того, що потрібно робити далі.
Оксана 06 Червень 2024
Тетяна 01 Червень 2024
Мені дуже сподобалася онлайн консультація, гарний лікар, приємне спілкування. З лікарем продовжуємо працювати і спілкуватися, лікування триває
Олександр 23 Травень 2024
Лікар сподобався. Візит пройшов грамотно, як належить, класно.
Марія 30 Квітень 2024
Задоволена онлайн-консультацією, все пройшло добре, комфортно, дякую.
Кирило 26 Квітень 2024
Все добре було. Консультація пройшла чудово. Лікар надав прекрасні, адекватні поради. Буду і надалі продовжувати співпрацю саме з цим лікарем.
Олена 23 Квітень 2024
З лікарем поспілкувалися, лікар відповіла на всі мої запитання, які мене турбували, навіть більше. Дала ясність, чіткість, мені все сподобалося і буду з лікарем надалі працювати. Онлайн консультація з лікарем сподобалася