Доктор специализируется на нутрициологии и диетологии. Занимается лечением таких заболеваний и патологий, как: ожирение, анорексия, булимия, компульсивное переедание, сахарный диабет, кожные заболевания
Рейтинг формируется из отзывов пациентов, квалификации, ученой степени
Все пациенты проходят верификацию модератором, чтобы исключить фиктивные отзывы
Негативные случаи обязательно рассматриваются администрацией
Если конфликтная ситуация урегулирована, негативная оценка не влияет на рейтинг
Проверенные отзывы о враче 83 отзыва
Людмила 13 Ноябрь 2024
У мене дуже хороші враження, спілкувалися онлайн, знайшли проблемні місця. Лікар призначив аналізи та продовжуємо роботу далі. Онлайн консультація пройшла без зауважень
Анна 05 Сентябрь 2024
Онлайн консультація сподобалася, я задоволена, дякую.
Аріна 22 Июль 2024
Лікар чудова, приємна жінка. Чудово надала консультацію, дала чітке розуміння того, що потрібно робити далі.
Оксана 06 Июнь 2024
Тетяна 01 Июнь 2024
Мені дуже сподобалася онлайн консультація, гарний лікар, приємне спілкування. З лікарем продовжуємо працювати і спілкуватися, лікування триває
Олександр 23 Май 2024
Лікар сподобався. Візит пройшов грамотно, як належить, класно.
check Проверенный пациент Визит в клинику
Марія 30 Апрель 2024
Задоволена онлайн-консультацією, все пройшло добре, комфортно, дякую.
Кирило 26 Апрель 2024
Все добре було. Консультація пройшла чудово. Лікар надав прекрасні, адекватні поради. Буду і надалі продовжувати співпрацю саме з цим лікарем.
Олена 23 Апрель 2024
З лікарем поспілкувалися, лікар відповіла на всі мої запитання, які мене турбували, навіть більше. Дала ясність, чіткість, мені все сподобалося і буду з лікарем надалі працювати. Онлайн консультація з лікарем сподобалася
Алі 20 Апрель 2024
Візит сподобався, лікар гарний спеціаліст. Сподобалося, що лікар вник в саму суть запиту і цілком адекватно відповів на усі запитання. Загалом візитом я залишився цілком задоволений.