Київ
Лікар Гастроентеролог, Дієтолог Онищук  Людмила  Олександрівна на Doc.ua

Відгуки про Онищук Людмила Олександрівна

Людмила Олександрівна надає професійну лікарську допомогу, поруч з якою Ви відчуваєте турботу про себе. Терміново вирішує гострі та хронічні проблеми органів травлення. Лікарка спеціалізується на розробці персональних програм лікування та профілактики організму з розладами шлунково-кишкового тракту, послуговуючись результатами останніх світових наукових досліджень. Деталізує результати обстежень та пояснює взаємозв‘язок з проблемою. Створює індивідуальний план харчування з врахуванням особистих потреб кожної людини. Надає Вам мотивацію й позитивний заряд на шляху до якісного життя та довголіття. Людмила Олександрівна постійний учасник міжнародних конференцій, симпозіумів у галузі гастроентерології, дієтології, ендоскопії, доказової та превентивної медицини. Автор та співавтор 15 наукових праць, 1 патенту.
Відгуків

Як ми формуємо рейтинг?

• Рейтинг формується з відгуків пацієнтів, кваліфікації, наукового ступеня
  • Негативні випадки обов’язково розглядаються адміністрацією
  • Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг

Перевірені відгуки про лікаря 29 відгуків

Тетяна 01 Липень 2025
Візит пройшов добре, нарікань абсолютно ніяких немає по роботі лікаря. Лікар дійсно усе гарно та доступно розповіла, призначила непоганий курс лікування. На візиті дуже все сподобалося.
Софія 26 Червень 2025
Все сподобалось, лікар прописала якісне лікування та все доступно пояснила. Рекомендую.
Денис 07 Червень 2025
Людмила Олександрівна - дуже уважна та ввічлива лікарка. Дуже вдячна їй за професійну допомогу під час загострення виразкового коліту. Син увійшов в ремісію дуже швидко. Ще раз дякую Вам!
Анастасія 08 Травень 2025
Все сподобалось не має зауважень
Майя 03 Травень 2025
В мене поки що було лише дві консультації у Людмили Олександрівни, але можу сказати, що лікарка достатньо привітна, ввічлива та приємна. Поки що все добре. Дякую.
Марія 10 Квітень 2025
Прийом мені дуже сподобався, дуже уважний лікар. Лікар дуже багато пояснювала і розказувала, надала рекомендації щодо  підтримуючої терапії. Взагалі дуже позитивні враження
Ельвіра 25 Березень 2025
Нам все сподобалось, дуже гарна та приємна лікарка, дуже уважна, надала нам дуже багато рекомендацій і порад, назначила лікування, на консультації було досить комфортно.
Ігор 18 Березень 2025
Все чудово пройшло на прийомі, я задоволений консультацією, дякую.
Віталій 23 Січень 2025
Візит пройшов досить вдало, все було добре. Дякую.
Олена 14 Січень 2025
Лікарка чудово знає свою справу і робить її, я задоволена прийомом, дякую.
1 2 3
Показати ще 10 Відгукиautorenew

Лікарі поблизу

Всі лікарі Київ