Людмила Олександрівна надає професійну лікарську допомогу, поруч з якою Ви відчуваєте турботу про себе. Терміново вирішує гострі та хронічні проблеми органів травлення. Лікарка спеціалізується на розробці персональних програм лікування та профілактики організму з розладами шлунково-кишкового тракту, послуговуючись результатами останніх світових наукових досліджень. Деталізує результати обстежень та пояснює взаємозв‘язок з проблемою. Створює індивідуальний план харчування з врахуванням особистих потреб кожної людини. Надає Вам мотивацію й позитивний заряд на шляху до якісного життя та довголіття. Людмила Олександрівна постійний учасник міжнародних конференцій, симпозіумів у галузі гастроентерології, дієтології, ендоскопії, доказової та превентивної медицини. Автор та співавтор 15 наукових праць, 1 патенту.
Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг
Перевірені відгуки про лікаря 53 відгуки
Дмитро 09 Грудень 2025
Все було супер! Мені сподобався підхід лікаря. Людмила Олександрівна детально проаналізувала історію мого захворювання, системно підійшла до вирішення моєї проблеми
Олена 04 Грудень 2025
Мені все сподобалося на візиті в лікаря, нарікань немає
Тетяна 04 Грудень 2025
Лікар нам дуже сподобався. Візит пройшов добре.
Яна 02 Грудень 2025
Все пройшло добре, дякую.
Вікторія 02 Грудень 2025
Мені все сподобалося на візиті в лікаря.
Анастасія 02 Грудень 2025
Мені все сподобалось, лікар орієнтувала з питання, Людмила Олександрівна гарно проконсультувала, консультація була змістовна, мені все було зрозуміло, я задоволена
Вікторія 20 Листопад 2025
Ставлю п'ять балів, мені все дуже сподобалось, Людмила Олександрівна просто найкращий спеціаліст до якого я коли-небудь зверталась. Дякую, я дуже задоволена консультацією.
Андрій 13 Листопад 2025
Прийом сподобався
Олена 04 Листопад 2025
Йохим 04 Листопад 2025
Все дуже добре було на візиті. Ми в лікаря вже не в перше. Вона фактично поставила жінку на ноги. Лікар дуже вдумливо і фахово аналізує результати всіх лабораторних досліджень і приймає за ними рішення. Ми дуже задоволені, і будемо відвідувати лікаря ще при потребі.