Наталія Євгенівна — акушер-гінеколог вищої кваліфікаційної категорії. Має значний досвід амбулаторної, стаціонарної та оперативної гінекології. Упродовж багатьох років працювала в системі МВС України, зокрема очолювала гінекологічне відділення та надавала спеціалізовану допомогу пацієнткам у Центральному госпіталі МВС України. Наталія Євгенівна займається діагностикою та лікуванням кіст яєчників, синдрому полікістозних яєчників, міом матки, гіперплазії та поліпів ендометрію, дисплазії шийки матки, порушень менструального циклу, ендометріозу, профілактикою та терапією ЗПСШ тощо. Лікар виконує УЗД органів малого тазу у жінок, кольпоскопію, радіохвильове лікування патологій шийки матки та піхви, проводить гістероскопію.
Лікар-уролог займається лікуванням запальних захворювань сечостатевої системи. Допомагає пацієнтам з доброякісною гіперплазією передміхурової залози, розладами статевої функції
Лікар акушер-гінеколог вищої категорії, лікар ультразвукової діагностики вищої категорії, лікар-експерт FMF. В сферу діяльности роботи входить:
Моніторинг та ведення вагітності у жінок з груп високого перинатального ризику.
Проведення перинатальної діагностики, УЗД на всіх термінах вагітності, УЗ оцінка стану шийки матки у вагітних (цервікометрія). Онкопрофогляди: своєчасна діагностика патології шийки матки, кольпоскопія, біопсія шийки матки, проведення вакцінації проти ВПЛ. Аргоноплазмена абляція. Радіохвильова коагуляція/ексцизія при патологіях шийки матки. Методи планування сім’ї – підбір контрацепції. Консультування з приводу невиношування вагітності, непліддя. Внутрішньоматкові інсемінації.
Лікування: стресорного нетримання сечі, генітоурінарного синдрому, синдрому вагінальної релаксації за допомогою Ербієвого лазера.
Лікар спеціалізується на лікуванні запальних захворювань жіночої репродуктивної системи, доброякісних новоутворень жіночих статевих органів, захворювань, які передаються статевим шляхом. Надає допомогу при порушеннях жіночого гормонального фону, лікування патологій шийки матки, ендометрія, яєчників. Володіє інструментальними методами діагностики (УЗД органів малого таза, кольпоскопією)
Світлана Степанівна володіє навичками комплексної діагностики і медикаментозною терапією гінекологічних хвороб. Проводить лікування статевих інфекцій, запальних процесів. Володіє методиками гірудотерапії. Лікар є постійним учасником конференцій, з'їздів, конгресів, циклів післядипломного навчання
Лікар акушер-гінеколог, гінеколог ендокринолог вищої категорії. Досвід роботи: 26 років. Консультує дорослих та дітей від 18 років. Лікарка проводить сучасні методи діагностики і лікування гінекологічних хворих з різною патологією (в тому числі ЗПСШ, захворювання в/м), проведення кольпоскопії, малих гінекологічних операцій (біопсія ш/м, ГЕК, кріодеструкція, поліпектомії, РДВ), ведення вагітних з різною генітальною та екстрагенітальною патологією, приймає пологи, робить кесарів розтин.
Каштелян Олег Аркадійович спеціалізується на консервативному і хірургічному лікуванні урологічних захворювань. Займається лікуванням еректильної дисфункції, сечокам'яної хвороби, запальних захворювань сечостатевої системи, чоловічого ожиріння, неоперативним лікуванням деяких форм чоловічого безпліддя. Статті лікаря по урологічних темам друкують в різних журналах.
Віталій Євгенович в професії з 1998 року. Лікує чоловіче безпліддя, еректильну дисфункцію, простатит та інші захворювання чоловічої сечостатевої системи. Автор 50 наукових робіт і чотирьох патентів на винаходи. Брав участь в телепередачах на популярних українських телеканалах.
Чому я працюю лікарем? Я — лікар акушер-гінеколог, і вже понад 13 років причетна до таїнства появи на світ нової людини. Моє головне завдання — зберегти і підтримати здоров'я жінки. Мені дуже хотілося, щоб мої пацієнтки розуміли, наскільки вони прекрасні, любили себе і дбали про своє здоров'я. В цьому моє покликання.