Лікар проводить консультативний прийом дітей віком від 0 до 18 років. Спеціалізується на профілактиці, діагностиці, лікуванні різних захворювань у дітей, а саме патології органів дихальної, ЛОР-органів, сечової, травної системи, інфекційних патологій, алергічних захворювань. Складає індивідуальний графік щеплень.
Я дитячий лікар.
Можу допомогти вам з налагодженням грудного вигодовування та дитячого сну.
Ніколи не застосовую ліки з не доведеною ефективністю.
Постійно удосконалюю свої знання, приймаючи участь у міжнародних конференціях, майстер-класах.
New на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.ua
Я — лікар-педіатр. Для мене важливо встановити довірливі стосунки з дитиною та її батьками. Адже злагоджена командна робота лікаря і сім’ї — це ключ до ефективного вирішення будь-яких ситуацій, пов’язаних зі здоров’ям дитини.
New на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.ua
Я дитячий лікар та консультант з грудного вигодовування. Спостерігаю малюків від народження, допоможу налагодити грудне вигодовування. Разом переможемо біль, який міг виникнути. Я часто є спікером на професійних конференціях для колег. Ділюсь власними знаннями та досвідом, щоб ще більше родин по всій Україні мали відповіді на свої питання та сучасні підходи в лікуванні.
New на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.ua
Член Асоціації педіатрів. Спеціалізується на загальних захворюваннях шлунково-кишкового тракту, органів дихання. Проводить комплексну діагностику і лікування простудних хвороб. За період трудової діяльності нагороджений почесними грамотами МОЗ України, Президії академії медичних наук України.
Наталья Володимирівна лікар педіатр. Займається діагностикою, лікуванням дітей з 0 до 18 років. Проводить профілактику соматичних та інфекційних хвороб у дітей,
патронаж дітей до року, складання індивідуального графіка вакцинації, проведення вакцинації. Також Наталья Володимирівна спеціалізується на профілактиці, діагностиці та лікуванні захворювань дітей раннього віку.
Досконало володіє діагностикою та методами лікування дитячих інфекційних захворювань, а також інших хвороб дитячого віку. Підбирає індивідуально схеми вакцинації, спостерігає дітей з хронічною патологією. Має глибоку теоретичну підготовку в питаннях ВІЛ-інфекції у дітей.