Київ, вул. Братів Чибінєєвих, 8 Д (ЖК «Терракота»)
Лікар-педіатр першої категорії, неонатолог із 32-річним досвідом роботи, який дбайливо супроводжує здоров’я дітей від народження і до підліткового віку. Має великий практичний досвід ведення новонароджених, у тому числі недоношених дітей та малюків з особливими потребами. У своїй роботі лікар займається діагностикою, лікуванням і профілактикою широкого спектра дитячих захворювань: від респіраторних інфекцій і кишкових розладів до інфекцій сечовивідних шляхів та анемій. Проводить регулярні огляди дітей, контролює розвиток і допомагає батькам своєчасно реагувати на будь-які зміни в стані дитини.
Лікарка педіатр(вища категорія); дитячий алерголог. Стаж роботи 31 рік(включаючи 2 роки інтернатури).
Закінчила Харківський медичний інститут в 1994 році;
проходила інтернатуру на базі Київського медичного інституту.
Розпочала діяльність лікаря в УДСЛ ОХМАТДИТ в інфекційно-діагностичному відділенні( 18 років);
продовжила педіатричну діяльність в клініці Наш доктор.
Отримала спеціалізацію по дитячій алергології ,працюючи в клініці Наш лікар.
Вважаю педіатрію своїм покликанням .
Київ, просп. Володимира Івасюка( Героїв Сталінграда )8
Життєве кредо: Дитина – це не дорослий в мініатюрі, а особистість зі своїми анатомічними та функціональними особливостями. Кожна дитина потребує індивідуального підходу.
Лікар надає консультативну допомогу з профілактики, виявлення, лікування та лікувально-оздоровчих заходів захворювань в межах компетенції лікаря загальної практики.
Лікує найбільш поширенні хвороби та веде спостереження при хронічних захворюваннях. Проводить патронаж новонароджених та ведення дітей від 1 року, комплексне спостереження дітей та дорослих, спостереження та лікування хронічних захворювань у дорослих та дітей,
огляд та консультацію всіх вікових груп з приводу профілактичних щеплень.
Омельчук Михайло Володимирович – досвідчений педіатр, який з турботою та професіоналізмом піклується про здоров’я дітей у місті Київ. Маючи глибокі знання в галузі дитячої медицини, Омельчук Михайло Володимирович створює комфортну атмосферу для маленьких пацієнтів та їхніх батьків, перетворюючи візит до лікаря на позитивний досвід.