Київ

за ціною arrow_upward
за стажем arrow_upward
за кількістю відгуків arrow_upward
New на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.ua
Лікар Педіатр, Консультант з грудного вигодовування Дебела-Пшегалінська Вікторія  на Doc.ua
4.0
Я лікар-педіатр, консультант з грудного вигодовування та сну. В своїй практиці користуюсь доказовими джерелами, посилаюсь на сучасні протоколи. Регулярно беру участь у наукових медичних конгресах, майстер-класах.
Лікар Педіатр Величко Олена Михайлівна  на Doc.ua
Лікар Педіатр Круковець  Надія  Вікторівна на Doc.ua
4.0
Надія Вікторівна - лікар педіатр. Спеціалізується на діагностиці та лікуванні захворювань, проведенні щеплень, проведенні профілактичних оглядів. Лікує захворювання дихальної системи (бронхіт,пневмонія,астма), захворювання сечовидільної системи (цистит,пієлонефрит), захворювання ЛОР-органів (риніт,отит,ангіна), а також дитячі інфекційні хвороби та інші стани, які зустрічаються у малюків.
Лікар Педіатр, Консультант з грудного вигодовування Кривов’яз Тетяна  на Doc.ua
4.0
Я дитячий лікар. Можу допомогти вам з налагодженням грудного вигодовування та дитячого сну. Ніколи не застосовую ліки з не доведеною ефективністю. Постійно удосконалюю свої знання, приймаючи участь у міжнародних конференціях, майстер-класах.
Лікар Невролог, Педіатр Кулікова Лідія  на Doc.ua
4.0
Я — лікар-педіатр. Для мене важливо встановити довірливі стосунки з дитиною та її батьками. Адже злагоджена командна робота лікаря і сім’ї — це ключ до ефективного вирішення будь-яких ситуацій, пов’язаних зі здоров’ям дитини.
New на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.ua
Лікар Педіатр, Консультант з грудного вигодовування Шелевицька  Анастасія  на Doc.ua
4.0
Я дитячий лікар та консультант з грудного вигодовування. Спостерігаю малюків від народження, допоможу налагодити грудне вигодовування. Разом переможемо біль, який міг виникнути. Я часто є спікером на професійних конференціях для колег. Ділюсь власними знаннями та досвідом, щоб ще більше родин по всій Україні мали відповіді на свої питання та сучасні підходи в лікуванні.
Лікар Педіатр Колос Валерій Іванович на Doc.ua
Член Асоціації педіатрів. Спеціалізується на загальних захворюваннях шлунково-кишкового тракту, органів дихання. Проводить комплексну діагностику і лікування простудних хвороб. За період трудової діяльності нагороджений почесними грамотами МОЗ України, Президії академії медичних наук України.
Лікар Педіатр Тищенко  Наталія  Володимирівна на Doc.ua
Наталья Володимирівна лікар педіатр. Займається діагностикою, лікуванням дітей з 0 до 18 років. Проводить профілактику соматичних та інфекційних хвороб у дітей, патронаж дітей до року, складання індивідуального графіка вакцинації, проведення вакцинації. Також Наталья Володимирівна спеціалізується на профілактиці, діагностиці та лікуванні захворювань дітей раннього віку.
Лікар Педіатр Самошина  Надія  Вікторівна на Doc.ua
Надія Вікторівна – лікар-педіатр вищої категорії зі стажем роботи 33 роки. Спеціалізується на консервативному лікуванні захворювань дітей та підлітків віком від 0 до 18 років. Також лікар здійснює патронаж дітей до року, проводить профілактику захворювань дітей раннього віку, проводить вакцинацію відповідно до календаря профілактичних щеплень.
Лікар Імунолог, Педіатр Кундюба Валентин Дмитрович на Doc.ua