Тетяна Іванівна - лікар педіатр другої категорії. Проводить консультування новонароджених, обстеження, встановлення діагнозу, призначення лікування при захворюваннях, профілактичні педіатричні огляди, видачу довідок, складання індивідуального графіку вакцинації. Як лікар педіатр лікує захворювання органів дихання, серцево-судинної системи, шлунково-кишкового тракту, сечовивідної системи та інших систем дитячого організму, а також дитячі інфекційні захворювання.
New на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.ua
Юлія Віталіївна - лікар педіатр. Проводить планові огляди, лікування ОРЗ, вірусних захворювань, атопічних дерматитів; консультує по проведенню вакцинацій, тощо.
New на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.ua
Неля Анатоліївна спеціалізується на діагностиці та лікуванні гострих та хронічних захворювань у дітей від 0 до 18 років. Також лікар проводить спостереження дітей першого року життя, консультування з грудного вигодовування та ведення прикормів, вакцинацію дітей, оформлення документації до дитячих садків, шкіл, спортивних секцій.
New на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.ua
Вже більше 10 років я закохана в педіатрію, дитячу алергологію та доказову медицину.
Прагну завжди вдосконалювати знання та навички, вивчати міжнародні протоколи та новітні дослідження.
New на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.ua
В своїй роботі користуюсь доказовими міжнародними протоколами діагностики та лікування різноманітних захворювань, регулярно відвідую медичні семінари, майстер-класи для вдосконалення своїх знань та навичок. Прагну, щоб після моїх консультацій батькам були надані якомога більше відповідей на турбуючі їх питання.
New на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.ua
Я лікар - педіатр, неонатолог та лікар УЗ-діагностики. Мій досвід в педіатрії - 8 років. З них 6 років працюю в ДУ “ІПАГ ім. О.М. Лук’янової НАМН України” в реанімації новонароджених, а також у відділенні виходжування та реабілітації немовлят. В своїй практиці користуюсь сучасними доказовими джерелами, постійно вдосконалюю свої знання, відвідуючи конференції, майстер-класи.
New на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.ua
Я - лікар - педіатр та дитячий дерматолог. Постійно підвищую свій професійний рівень, активно беру участь у конференціях та семінарах. Захоплююся доказовою медициною , діагностику та лікування шкірних проблем проводжу згідно міжнародних стандартів.