Педіатр спеціалізується на діагностиці та лікуванні захворювань дихальної, сечовидільної та ЛОР-систем у дітей, а також дитячих інфекційних захворювань. Проводить профілактичні огляди, вакцинацію та комплексний супровід здоров’я дитини.
2017-2023 р. - Національний медичний університет імені О.О.Богомольця, Педіатрія
2023-2025 р. - Національний медичний університет імені О.О. Богомольця, інтернатура за спеціальністю «Педіатрія» на базі КНП «Дитяча клінічна лікарня № 7 Печерського району міста Києва»
09.2025-12.2025 р. - Міжнародний Європейський університет, вторинна лікарська спеціалізація «Ультразвукова діагностика»
Курси
07.10-08.10.2025 р. - Педіатрія від А до Я. Рецидивуючі інфекції дихальних шляхів. (Майстер-клас)
16.10.2025 р. - Практичні алгоритми для щодненної практики педіатра (майстер клас)
26.11.2025 р. - Європейські тренди в лікуванні респіраторних захворювань дитячого віку (Конференція)
23.12.2025 р. - Оновлений Календар профілактичних щеплень 2026 року. Техніка проведення, інфекційний контроль на невідкладна допомога (майстер-клас)