Спеціаліст в області комбінованого лікування внутрішньомозкових пухлин. Начальник відділу ад'ювантних методів лікування при пухлинах центральної нервової системи. Онколог, нейрохірург, доктор медичних наук. Йому належить авторство понад 170 наукових робіт.
Клінічний онколог, хіміотерапевт, радіолог, є одним з провідних лікарів-онкологів Ізраїлю. Спеціалізується на лікуванні раку легенів, раку молочної та передміхурової залоз, меланоми.
Нейрохірург, кандидат медичних наук, професійна спеціалізація - спінальна нейрохірургія, нейроонкологія, нейрохірургічні операції, радіотерапевтичне і радіохірургічне лікування.
У медицині Ярослав Володимирович понад двадцять років. Працює у напрямку хірургії та онкології. Лікар спеціалізується на лікуванні доброякісних і злоякісних утворень молочної залози, пластичних і реконструктивних операціях на молочних залозах
Лікар-онкогінеколог проводить лікування гінекологічних захворювань: як доброякісних, і злоякісних. Також Оксана Володимирівна лікує передпухлинні захворювання.
Антон Леонідович - лікар онколог з 10-ти річним стажем в професії. Вища освіта за спеціальністю лікувальна справа. Закінчив інтернатуру за фахом хірургія, стажувався в мамології та працював хірургом-маммологом.
Богдан Ігорович проводить консультативний прийом (у тому числі онлайн), призначення діагностичних процедур, призначення плану лікування. Також лікар виконує оперативні втручання різного ступеня важливості, діагностичні процедури (біопсія, пункція, стомія, дренаж, у тому числі під контролем КТ та УЗД).
Лікар займається лікуванням таких патологій та захворювань, як мастопатія, кіста молочної залози, фіброаденома, масталгія, виділення з сосків, інвазивна карцинома молочної залози, неінвазивна карцинома молочної залози, філоїдна пухлина, рак Паджета (Педжета) паппілома.