Лікар володіє всіма видами хірургічного лікування раку молочної залози і доброякісних новоутворень. Нагороджений почесною грамотою МОЗ України за вагомий внесок у розвиток охорони здоров'я та високий професіоналізм
Лікар спеціалізується на акушерстві, гінекології та УЗД-діагностиці. Займається лікуванням таких захворювань, як: кольпіт, цервіцит, ектопія, хламідіоз, гонорея, кандидоз, дисплазія та інші. Еріка Леонідівна постійно удосконалює свої навички кваліфікації на курсах і семінарах. Веде прийом для пацієнтів з 16 років
Ілля Іванович досконало володіє практичними навички раннього виявлення,онкологічної патології, легенево захворювань, загальнохірургічної патології. Лікар проводить поліклінічно-консультативний прийом стосовно різноманітних патологій, доброякісних утворень, травм молочной залоз.
Лікар є фахівцем в променевій терапії. Поєднує променеву дія з ендолімфатичною і внутрішньоартеріальною хіміотерапією. Проводить променеву терапію пухлини голови і шиї, центральної нервової системи, легенів, стравоходу і шлунка, кишечника, урогенітальної системи, саркоми м'яких тканин, молочної залоза, а також рідкісних нозологічних онкозахворюваннь
Лікар Крохмальна Олена Романівна спеціалізується на клінічній онкології, хіміотерапії. У своїй практиці керується міжнародними стандартами лікування онкопатології ESMO і NCCN. Олена Романівна застосовує останні дані про ефективність протипухлинних препаратів для досягнення максимального ефекту з урахуванням індивідуальних особливостей пацієнта. Лікар Олена Романівна супроводжує пацієнтів в період після хіміотерапії і займається веденням пацієнтів знаходяться на симптоматичному лікуванні.
Богдан Ігорович проводить консультативний прийом (у тому числі онлайн), призначення діагностичних процедур, призначення плану лікування. Також лікар виконує оперативні втручання різного ступеня важливості, діагностичні процедури (біопсія, пункція, стомія, дренаж, у тому числі під контролем КТ та УЗД).
Сергій Анатолійович лікує рак шкіри (меланома), виконує дерматоскопію, панч біопсію шкіри, займається видаленням новоутворень шкіри, бородавок і папілом
Лікар першої категорії, більше 50 років в медицині. Доктор проводить огляд, УЗ-діагностику і лікування. Кожні три роки Віра Миколаївна проходить курси підвищення кваліфікації.