Кандидат медичних наук, хірург-онкоуролог. Спеціалізується на малоінвазивних оперативних втручаннях при пухлинах нирок і передміхурової залози. Експерт мультидисциплінарного підходу до лікування раку сечового міхура. Є автором 140 наукових публікацій і 8 патентів
Геннадій Геннадійович займається проведенням загальнохірургічних лікувальних маніпуляцій, володіє малоінвазійними (лапароскопічні) технологіями, займається консервативним і хірургічним лікуванням венозної патології, пошкоджень, гнійно-запальних захворювань шкіри і її придатків і т.д.
Лікар спеціалізується в області хіміотерапії при злоякісних новоутвореннях, профілактиці та лікуванні ускладнень хіміотерапії. Загальний медичний стаж - понад 10 років
Лікар-уролог, займається лікуванням різних захворювань чоловічої сечостатевої системи інфекційного і запального характеру. Проводить консервативне та хірургічне лікування урологічних та онко-урологічної патології. Виконує діагностичні маніпуляції (уретро- цисто- уретеро- піелоскопіі) стентування сечоводів; перкутанну нефростомію і цистостомію; біопсію передміхурової залози нирки) і ін.
Сергій Сергійович — хірург-онколог, хірург-проктолог, клінічний онколог, уролог. Пріоритетними напрямками у практичній діяльності лікаря є: колоректальна хірургія, лапароскопічна хірургія, неврологія, медична психологія та клінічні дослідження. Лікар володіє англійською мовою на рівні В2, що дозволяє йому приймати іноземних пацієнтів
Лікар гінеколог-ендокринолог, онкогінеколог проводить діагностику і лікування порушень репродуктивної функції, ведення вагітності, УЗД ОМТ, соносальпінгографію (гідросальпінгографію), оперативні втручання: видалення доброякісних новоутворень жіночих статевих органів, лікування дисплазії шийки матки різними методами, пластичні операції малих і великих статевих губ і ін.
Юліан Петрович - володіє хірургічними методами для відновлення правильного функціонування вен і артерій, а також виправлення естетичних дефектів. Займається реконструктивними методами лікування дефектів шкіри, лоскутарною пластикою, лікуванням базальноклітинного, плоскоклітинного раків шкіри, меланоми.
Оториноларинголог I категорії, фахівець в області ендоскопічної ринохірургії. Веде прийом дорослих і дітей. Доктор здійснює діагностику, профілактику, а також володіє сучасними методами консервативного і хірургічного лікування хронічних і гострих захворювань ЛОР-органів. Проводить біопсію і видалення новоутворень ЛОР-органів. Надає планову і ургентну медичну допомогу. Володіє методиками кріолікування і профілактики захворювань ЛОР - органів парами рідкого азоту