Дитячий невролог вищої категорії, напрямки діяльності - лікування у дітей та підлітків патологій нервової системи, а також лікування діабетичної полінейропатії
Наталія Сергіївна спеціалізується на лікуванні всього спектру неврологічних, генетичних і епілептичних патологій. Займається лікуванням аутизму, генералізованого тривожного розладу, дитячого церебрального паралічу, заїкання, неврастенії, тиків і ін. Проводить сеанси краніосакральної терапії
Лікар спеціалізується на діагностиці та лікуванні таких захворювань, як вертеброгенна патологія, гостра судинна патологія (ГПМК, ТІА, ППМК), хронічна судинна патологія (ДЕП, ГЕ, енцефалопатії), полінейропатія, нейропатія, гангліоніт, герпет та безсудомні синдроми.
Дитячий невролог вищої категорії, спеціалізується на лікуванні захворювань у дітей до 18 років. Проводить реабілітацію дітей із захворюваннями нервової системи.
Наталія Василівна - дитячий невролог. Лікар проводить огляд, оцінку фізичного, нервово-психічного розвитку, консультує, дає рекомендації по адаптації дитини в дитячий колектив, розвитку моторики (великої та дрібної), також доктор спостерігає дітей з диспансерної групи і т.д.
Дитячий невролог вищої категорії, спеціалізація якого полягає в спостереженні, а також лікуванні дітей, які страждають від перинатального ураження центральної нервової системи.
Доктор Адаменко Є.Б. займається прийомом і веденням дітей з патологіями перинатально періоду, синдромами гіпо- та гіпердинамії, епілептичними станами, тиками, проблемами психомовного та рухового розвитку, відхиленнями в роботі вегетативної нервової системи та ін.
Лікар спеціалізується на лікуванні та реабілітації пацієнтів з нервово-психологічними розладами. Працює з проблемами в розвитку дітей до 1-го року, затримкою моторного і мовного розвитку. Займається лікуванням порушення сну у дітей, головних болів, занепокоєння, гіперактивність.
Дитячий невролог, має вищу категорію, фахівець в області лікування енурезу, мігрені, неврозу, дитячого церебрального паралічу. Проводить транвертебральну і транскраніальну мікрополярізацію, володіє методами краніо-сакральної терапії (остеопатичні методи) і ін.
Олена Леонідівна - дитячий невролог вищої категорії. Спеціалізується на консультуванні та спостереженні дітей і підлітків від народження та до 18 років. Лікує такі захворювання як: ураження нервової системи в перинатальному періоді, порушення стато-кінетичного, психічного та мовленнєвого розвитку у дітей; неврози, неврозоподібні стани: енурез, енкопрез, заїкування, тики, нав’язливі рухи; синдром гіперактивності та дефіциту уваги та інше.