Київ

за ціною arrow_upward
за стажем arrow_upward
за кількістю відгуків arrow_upward
Лікар Невролог, УЗД-фахівець Адаменко Катерина Борисівна на Doc.ua
Доктор Адаменко Є.Б. займається прийомом і веденням дітей з патологіями перинатально періоду, синдромами гіпо- та гіпердинамії, епілептичними станами, тиками, проблемами психомовного та рухового розвитку, відхиленнями в роботі вегетативної нервової системи та ін.
Лікар Невролог Київський Вадим Вікторович на Doc.ua
Лікар спеціалізується на лікуванні та реабілітації пацієнтів з нервово-психологічними розладами. Працює з проблемами в розвитку дітей до 1-го року, затримкою моторного і мовного розвитку. Займається лікуванням порушення сну у дітей, головних болів, занепокоєння, гіперактивність.
Лікар Невролог Таран Людмила Миколаївна на Doc.ua
Дитячий невролог, має вищу категорію, фахівець в області лікування енурезу, мігрені, неврозу, дитячого церебрального паралічу. Проводить транвертебральну і транскраніальну мікрополярізацію, володіє методами краніо-сакральної терапії (остеопатичні методи) і ін.
Лікар Невролог Стрижньова  Олена  Леонідівна на Doc.ua
Олена Леонідівна - дитячий невролог вищої категорії. Спеціалізується на консультуванні та спостереженні дітей і підлітків від народження та до 18 років. Лікує такі захворювання як: ураження нервової системи в перинатальному періоді, порушення стато-кінетичного, психічного та мовленнєвого розвитку у дітей; неврози, неврозоподібні стани: енурез, енкопрез, заїкування, тики, нав’язливі рухи; синдром гіперактивності та дефіциту уваги та інше.
Лікар Невролог Житар Олена Миколаївна на Doc.ua
Олена Миколаївна займається діагностикою, лікуванням захворювань неврологічного профілю, Лікар працює з індивідуальним підходом до кожного пацієнта, використовує в своїй роботі методи фізіотерапії, фітотерапії, гомеопатії і т.д.
Лікар Невролог Кириченко Ніна Володимирівна на Doc.ua
Ніна Володимирівна проводить диференціальну діагностику, лікує різні види головного болю (запаморочення, головний біль), захворювання периферичної та центральної нервової системи.
Лікар Невролог Секер Тетяна Михайлівна на Doc.ua
Лікар-невролог вищої категорії, кандидат медичних наук, є висококласним фахівцем в області невропатології (дитячої та дорослої). Займається комплексним лікуванням психоневрологічних і серцево-судинних захворювань.
Лікар Невролог, Лікар функціональної діагностики Криворучко Володимир Станіславович на Doc.ua
4.1
Лікар другої категорії
Володимир Станіславович - професіонал в галузі дитячої неврології. Виконує електроміографію стимуляційних і голкову. Призначає фізіотерапевтичне лікування пацієнтам зі скаргами на біль спині і шиї, мігрені. Надає допомогу при епілептичних припадках і судомах, інфекційних ураженнях нервової системи
Лікар Невролог Квашук Антоніна Володимирівна на Doc.ua
Дитячий невролог проводить консультативні прийоми дітей віком від народження до 18 років, призначає додаткові методи дослідження (УЗД судин голови і шиї, нейросонографію, ЕЕГ, МРТ, СКТ, лабораторні дослідження) і трактує їх. Лікує головні болі, вегетативні дисфункції, наслідки ЧМТ, церебро-васкулярні захворювання
Лікар Невролог Єрмоленко Наталія Станіславівна на Doc.ua
chevron_left
Показати ще 7 Лікаріautorenew
5 6 chevron_right